Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Φώτης Σεργουλόπουλος: Συγκινημένη η Νάνσυ Ζαμπέτογλου για τον γάμο του – Η επιβεβαίωση και οι on air ευχές

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος θέλησαν στην έναρξη της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ να στείλουν τις ευχές τους

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος παντρεύτηκε χθες με τον σύντροφό του με πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο Αθηνών.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος θέλησαν στην έναρξη της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ να στείλουν τις ευχές τους και να πουν δυο λόγια για αυτή τη σημαντική προσωπική στιγμή του συναδέλφου του.

«Να ξεκινήσουμε με μία πάρα πολύ ωραία είδηση, την ακούσαμε αλλού σήμερα, γιατί ο Φώτης Σεργουλόπουλος στο «Πρωίαν σε είδον» δεν είπε τίποτα. Είναι αλήθεια, λοιπόν, ο Φώτης παντρεύτηκε χθες στο δημαρχείο της Αθήνας. Τον πάντρεψε ο δήμαρχος, Χάρης Δούκας, και είχε δύο κουμπάρες: τη Τζένη Διαγούπη και τη δικηγόρο του. Αυτές ήταν οι μάρτυρες», ξεκίνησε λέγοντας η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

«Έγινε αυτός ο γάμος, ήταν ένα ζητούμενο και έγινε πραγματικότητα για αυτό το υπέροχο πλάσμα που μεγαλώνουν, τον Γιωργάκη.. Ήταν μία πολύ σπουδαία στιγμή, γιατί ο Φώτης πραγματικά πρωτοστάτησε στους αγώνες για τα ίσα δικαιώματα των ανθρώπων της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και με προσωπικό κόστος βεβαίως», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια της ΕΡΤ.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου