Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Έξαλλος ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: “Το Ηρώδειο κοντεύει να γίνει αναψυκτήριο με ακριβό εισιτήριο”

“Η Άννα Βίσση γνωρίζω ότι πολεμούσε να της δοθεί το Ηρώδειο σχεδόν 20 χρόνια”

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μίλησε στην κάμερα της “Super Κατερίνα” με αφορμή την συζήτηση που έχει ανοίξει τελευταία για τα ονόματα που εμφανίζονται στο Ηρώδειο.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός επικρίνει ορισμένες από τις παρουσίες που είδαμε πρόσφατα να παρελαύνουν από το σπουδαίο αυτό θέατρο, ρίχνοντας τα πυρά του τόσο στον Απόστολο Γκλέτσο όσο και στον Κωνσταντίνο Αργυρό.

“Δεν θα έλεγα ότι διαφωνώ με την τοποθέτηση του Γρηγόρη Πετράκου. Γενικά, ενώ ήταν πάρα πολύ αυστηρό το Ηρώδειο όσον αφορά το σε ποιους καλλιτέχνες θα παραχωρηθεί, τα τελευταία χρόνια έχει γίνει λίγο μπάτε σκύλοι αλέστε. Κοντεύει πια να γίνει αναψυκτήριο αλλά όχι με φθηνό εισιτήριο. Κατά κάποιον τρόπο πρέπει να υπάρχει ένα άβατο, μην τα κάνουμε όλα ίσωμα” δηλώνει ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

 

Δείτε επίσης: Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: “Το ότι έγινε θέμα έχει να κάνει με την υποκρισία του βιώνουμε”

 

“Η Άννα Βίσση γνωρίζω ότι πολεμούσε να της δοθεί το Ηρώδειο σχεδόν 20 χρόνια. Θυμάμαι να μου το λέει εμένα σε συνέντευξη το 2009, όπου είχε ήδη προσπαθήσει μερικά χρόνια. Και τελικά της δόθηκε μόλις πέρσι” υπογράμμισε στη συνέχεια της τοποθέτησής του.

“Δεν γίνεται με λίγα χρόνια καριέρας να παίρνεις έτσι το Ηρώδειο. Δεν είναι ο χώρος για να χορεύει ζεϊμπέκικο ο Απόστολος Γκλέτσος και να τραγουδάει «Ελεύθερος για μια ζωή» ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Αναρωτιέμαι αν έβγαλαν και τα μαντίλια ο κόσμος, όπως τα βγάζει στο νυχτερινό κέντρο” συνέχισε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για τα πρόσφατα περιστατικά.

 

Δείτε ακόμη: Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: “Το ‘Διθέσιο’ είναι ένα τραγούδι που δεν τραγουδιέται με το αιδ…ο έξω”

 

“Ο Γιάννης Πλούταρχος και η Νατάσα Θεοδωρίδου έχουν αποδείξει τι αξίζουν από τη δεκαετία του ’90. Σίγουρα δεν μου άρεσε το πλάνο να βλέπω τον Απόστολο Γκλέτσο να χορεύει ζεϊμπέκικο στο Ηρώδειο. Ο κύριος Λιάνης φαντάζομαι ότι έκανε χιούμορ λέγοντας ότι θα πρέπει να δοθεί το Ηρώδειο και στην Πάολα, είναι σοβαρός δημοσιογράφος” απαντά χαρακτηριστικά ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος κλείνοντας τις δηλώσεις του.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου