Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Φαίη Σκορδά σε Τάσο Ιορδανίδη: “Είσαι πολύ καλός παρουσιαστής”

“Καλά κάνει ο καθένας και λέει το μακρύ του και το κοντό του”

Το μεσημέρι της Παρασκευής ο Τάσος Ιορδανίδης και η Θάλεια Ματίκα ήταν καλεσμένοι στην Φαίη Σκορδά κι έκαναν μια συζήτηση εφ’ όλης της ύλης.

Κάποια στιγμή η κουβέντα πήγε και στο θέμα των ηθοποιών που έχουν μπει στο κομμάτι της παρουσίασης, με αφορμή τοποθέτηση που είχε κάνει και ο Κώστας Τσουρός, ο οποίος είχε χαρακτηριστικά αναφέρει:

“Ακόμα και σε εκπομπή λόγου το Σαββατοκύριακο, έβαλαν τον Τάσο Ιορδανίδη στη θέση ενός δημοσιογράφου, του Δημήτρη Γιαγτζόγλου. Δεν μου αρέσει να βλέπω ηθοποιούς να παρουσιάζουν εκπομπές λόγου”.

 

Δείτε επίσης: Ο Τάσος Ιορδανίδης απαντά στον Τσουρό: “Δεν έχω πάει να κάνω αρπαχτή, δεν πήρα εγώ τη θέση του Δημήτρη Γιαγτζόγλου”

 

Το θέμα έβαλε στην κουβέντα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ρωτώντας τον ηθοποιό:

“Είναι μια μόνιμη ερώτηση ποια είναι η γνώμη σας για την έλευση των ηθοποιών στην τηλεόραση και ακούς το μακρύ και το κοντό του καθενός γι’ αυτό που κάνεις”.

Ο Τάσος Ιορδανίδης απάντησε:

“Καλά κάνει ο καθένας και λέει το μακρύ του και το κοντό του και αν το λέει και εμπεριστατωμένα είναι πολύ εποικοδομητικό για μένα. Μου θυμίζει και τη συζήτηση που είχαμε τότε για τους ηθοποιούς και γιατί να μπαίνει κάποιος από άλλο κλάδο και φυσικά ο δημοσιογραφικός κλάδος αυτή τη στιγμή είναι ένας ξενιστής στον οποίο έχουμε μπει κάποιοι”.

Στη συνέχεια, λοιπόν, η Φαίη Σκορδά πήρε τον λόγο και στήριξε τον ηθοποιό, αναφέροντας:

“Εγώ αισθάνομαι ότι πρέπει να προστατέψω τους ηθοποιούς, επειδή ξέρω ότι έγιναν κάποια σχόλια και απάντησες και πρόσφατα, ας τα βλέπουμε μεμονωμένα. Τι έχετε να πείτε για τον Τάσο Ιορδανίδη, είναι καλός παρουσιαστής; Είναι πολύ καλός παρουσιαστής”.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου