Showbiz

Ρένος Χαραλαμπίδης: “Μου κόστισε και συνεχίζει να μου κοστίζει, όποιος δεν είναι Αριστερός είναι κακός άνθρωπος;”

“Ενεπλάκην στους καβγάδες της κρίσης και δεν το μετανιώνω”

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης μίλησε στην Ίνα Ταράντου και στη νέα της εκπομπή για την ζωή του.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης άνοιξε τα χαρτιά του για τη μακρόχρονη καλλιτεχνική του πορεία, ενώ αναφέρεται και στην περίοδο της ενασχόλησής του με την πολιτική.

“Με ρωτάνε πολλοί γιατί άργησα τόσα πολλά χρόνια να κάνω ταινία και η απάντηση είναι πάρα πολύ απλή: δεν είχα τι να πω. Έζησα πολύ δυνατά την τρικυμία της χώρας με την κρίση, κατόπιν τον κορονοϊό, προσωπικά μου αδιέξοδα, γηροκόμησα τους γονείς μου και πέρασε και η Ελλάδα περιπέτειες” είπε αρχικά ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

“Ενεπλάκην στους καβγάδες της κρίσης και δεν το μετανιώνω, γιατί ακόμα πιστεύω ότι το έκανα για το συνολικό καλό. Ήταν μία εποχή δύσκολη, με μεγάλη βία και λίγο άδικη” επισημαίνει ο ηθοποιός.

 

Δείτε επίσης: Συγκλονίζει ο Ρένος Χαραλαμπίδης: “Όταν σήκωνα τον πατέρα μου από το καροτσάκι, ένιωθα ότι τώρα είμαι άντρας”

 

“Και μου κόστισε και συνεχίζει να μου κοστίζει. Ακόμα οι άνθρωποι απορούν γιατί ενεπλάκην στην πολιτική και μάλιστα με τον Σαμαρά και η απάντηση είναι η ίδια: γιατί ήθελα η Χρυσή Αυγή να μπει στη φυλακή, ήθελα να εμποδίσω την ακροδεξιά του Καμένου να μπει στην κυβέρνηση και επιτέλους ήθελα η ελάσσονα Αριστερά της ΔΗΜ.ΑΡ να μπει επιτέλους σε μία κυβέρνηση” απαντά σε σχετική ερώτηση ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

“Πλέον βιώνω την εκτίμηση ανθρώπων που τότε με αμφισβήτησαν. Υπάρχει ένα μονοπώλιο της ευαισθησίας. Για να είσαι ευαίσθητος, πρέπει να είσαι Αριστερός. Δεν ξέρω, δηλαδή όποιος δεν είναι Αριστερός είναι κακός άνθρωπος;” αναρωτήθηκε κλείνοντας το θέμα ο Ρένος Χαραλαμπίδης.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version