Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Σταμάτης Φασουλής για Άννα Παναγιωτοπούλου: Τη συνάντησα τελευταία φορά μία εβδομάδα πριν “φύγει” και δεν χάρηκα που την είδα

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για την απώλεια της στενής του φίλης και συναδέλφου Άννας Παναγιωτοπούλου

Στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4» βρέθηκε καλεσμένος ο Σταμάτης Φασουλής. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης αναφέρθηκε στην απώλεια των φίλων του και της Άννας Παναγιωτοπούλου, που παραμένει για εκείνον πληγή ανοιχτή.

«Ο θάνατος των φίλων μας είναι ένα θέμα που δεν εξαντλείται σε μία απάντηση, αλλά η πληγή εκεί είναι χαίνουσα. Σήμερα είδα την Άννα (σ.σ. Παναγιωτοπούλου) στον ύπνο μου ότι πηγαίναμε στην Επίδαυρο και της λέω “φεύγω εγώ κι έλα” και δεν ερχόταν. Θα ερχόταν με το αυτοκίνητο, και αναρωτιόμουν εγώ “πώς θα πάω αφού δεν ερχόταν με το αυτοκίνητο”. Δεν είχα και τηλέφωνο και βρέθηκε ένα απ’ τα παλιά. Δεν την έβρισκα και τελικά δεν ήρθε. Στην Επίδαυρο, λέει, παιζόταν μία αποτυχία και καλύτερα που τελικά δεν ήρθε», ανέφερε ο Σταμάτης Φασουλής.

Και συνέχισε ο Σταμάτης Φασουλής: «Ξύπνησα με τη σκέψη “γιατί δεν ήρθε;”. Μετά συνειδητοποίησα πού είναι. Δεν την έβλεπα την Άννα Παναγιωτοπούλου όσο ζούσε, και δεν βλεπόμασταν και συχνά. Είχαν αλλάξει οι ζωές μας. Τη συνάντησα τελευταία φορά μία εβδομάδα πριν φύγει από τη ζωή και δεν χάρηκα που την είδα».









Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου