Showbiz

Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: “Μου την έπεσαν από την πρώτη μέρα που ήρθα στην Ελλάδα, δεν είχα συνηθίσει τέτοιες επιθέσεις”

“Είχα συνηθίσει επιθέσεις από Ναζί και ρατσιστές που ήθελαν να με σκοτώσουν”

H Αλεξάνδρα Πασχαλίδου μίλησε στην κάμερα του “Πρωινό Σουσου” για τον Στέφανο Κασσελάκη, τη συνέντευξη στον Ντιέγκο Μαραντόνα, τις επιθέσεις που δεχόταν, αλλά και το φλερτ των Ελλήνων σε σχέση με τους Σουηδούς.

“Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι σαν τον Κεν και τον Κεν (Τάιλερ). Μου έκανε εντύπωση που ο ελληνικός λαός τον δέχθηκε με ανοιχτή καρδιά. Όλοι ήθελαν συνέντευξη από τον Μαραντόνα, αλλά τελικά μίλησε σε μένα δωρεάν, επειδή τον συγκίνησα. Στη Σουηδία, όταν ξεκίνησα στη δουλειά, βίωσα ρατσισμό και ταξισμό λόγω της καταγωγής μου. Με υποτιμούσαν και δεν με σεβόντουσαν.

Για την εποχή που ήρθε από τη Σουηδία στην Ελλάδα και ανέλαβε το πρωινό του Star, η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου είπε:

“Μου την έπεσαν από την πρώτη μέρα που ήρθα στην Ελλάδα. Επίσης δεν είχα συνηθίσει τέτοιες επιθέσεις. Είχα συνηθίσει επιθέσεις από Ναζί και ρατσιστές που ήθελαν να με σκοτώσουν. Αλλά όχι από τους δικούς μου ανθρώπους, τους Έλληνες που τους αγαπούσα παθιασμένα”.

Κλείνοντας, η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου είπε:

“Όνειρό μου είναι να κάνω στο Netflix ένα ντοκιμαντέρ για τον Πόντο. Οι Σουηδοί δεν φλερτάρουν καθόλου λόγω της ισότητας. Ο άντρας Σουηδός λέει «γιατί να σε φλερτάρω; Αν με γουστάρεις, έλα, κάνε εσύ το πρώτο βήμα κλπ». Οι Έλληνες φλερτάρουν, αλλά δεν μπορείς να τους πιστέψεις, κρατώ μικρό καλάθι”.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version