Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: “Δεν έχουμε συζητήσει να είμαι με τον Λάκη Λαζόπουλο”

“Ολόκληρα μερόνυχτα που κάναμε τα γυρίσματα”

Στο “Buongiorno” βρέθηκε καλεσμένος ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και μίλησε για την καλλιτεχνική του πορεία και το αν θα συνεργαστεί με τον Λάκη Λαζόπουλο στην τηλεοπτική του επιστροφή με το “Αλ Τσαντίρι”.

“Δεν έχουμε συζητήσει να είμαι με τον Λάκη Λαζόπουλο. Οι στιγμές που περάσαμε με τον Λάκη τότε στα γυρίσματα ήταν μοναδικές από το πρώτο γύρισμα μέχρι και το τελευταίο. Ήταν ολόκληρα μερόνυχτα που κάναμε τα γυρίσματα. Για να είναι στην επικαιρότητα τα γυρίσματα τελείωναν μία με δύο μέρες πριν παίξει” δήλωσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

“Δεν με νοιάζει το αποτέλεσμα, πάμε για το καλύτερο, αλλά μετράει η διαδρομή, την όποια δεν την κάνεις μόνος σου αλλά με παρέα. Για εμένα είναι ένα πολύ όμορφο παιχνίδι» πρόσθεσε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και συνέχισε παρακάτω: «Κλείνω 33 χρόνια στον χώρο. Μου φαίνεται σαν «χθες». Περνάνε τα χρόνια πολύ ωραία, δημιουργικά, με ωραίες συνεργασίες και με όνειρα που ήραν πολύ μικρότερα από αυτά που κατέκτησα. Ξεκινάς με το όνειρο να σε «αντέξει» η σκηνή, δεν περίμενα ότι θα έχω αυτές τις συνεργασίες που είχα”.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου