Showbiz

Φαίη Σκορδά: “Σκέφτομαι τον Πάνο Μουζουράκη και τον τρόπο που συνεχίζει να υπερασπίζεται τον πατέρα Αντώνιο”

“Αν τελικά βγει αυτό που πρότεινε η εισαγγελέας, ακόμα και ο Μουζουράκης θα πάθει αυτό που έπαθε μία ολόκληρη κοινωνία σε προσωπικό επίπεδο”

Το πρωί της Τρίτης στο “Buongiorno” αναφέρθηκαν στην πρόταση ενοχής του εισαγγελέα για τον Πατέρα Αντώνιο σχετικά με την υπόθεση της Κιβωτού του κόσμου.

Στην εκπομπή του MEGA η Φαίη Σκορδά ανέφερε ότι σκέφτεται πως θα είναι τώρα ο Πάνος Μουζουράκης, μετά την κατάθεσή του όπου υπερασπίστηκε τον πατέρα Αντώνιο.

“Τώρα αδίκως κάνω αυτή τη σκέψη, αλλά σκέφτομαι τον Μουζουράκη. Δηλαδή θέλω να δω τώρα, αυτός ο άνθρωπος ο τρόπος που συνεχίζει να τον υπερασπίζεται… Όλοι έχουμε βάλει μία άνω τελεία, πάθαμε όλοι σοκ όταν συνέβη” είπε η παρουσιάστρια.

 

Δείτε επίσης: Ο Πάνος Μουζουράκης αποκάλυψε ποιος θα βαπτίσει την κόρη του – “Ήθελα αυτό το λάδι, ήθελα και το ταλέντο”

 

“Όταν βγήκε αυτό το θέμα-γιατί φτάνουμε προς το τέλος της υπόθεσης- συζητούσαμε όλοι αυτό. Όχι μόνο στην τηλεόραση δημοσίως, αλλά στο σπίτι μας. Χάσαμε τα αβγά και τα πασχάλια. Ήταν κάτι πολύ σοκαριστικό. Απογοήτευση, θυμό και μετά με τη λογική περιμέναμε να δούμε την απόφαση της δικαιοσύνης. Όμως μού έρχεται ο Μουζουράκης τώρα. Αν τελικά βγει αυτό που πρότεινε η εισαγγελέας, ακόμα και ο Μουζουράκης θα πάθει αυτό που έπαθε μία ολόκληρη κοινωνία σε προσωπικό επίπεδο” δήλωσε παρακάτω η Φαίη Σκορδά διαφωνώντας με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version