Showbiz

Πυρά από Κανάκη στα κανάλια για το θέμα του Μπάλντοκ: “Σαπίλα και λοβοτομή”

Ο Αντώνης Κανάκης αναφέρει χαρακτηριστικά ότι “η παρακμή και η τοξικότητα εξυπηρετεί κουτσά στραβά και βραχυπρόθεσμα κάποιες τηλεοπτικές σκοπιμότητες”

Λίγες μέρες μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε από το ρεπορτάζ που παρουσίασε στο «Πρωινό» ο Γιώργος Λιάγκας σχετικά με την οικία του Τζορτζ Μπάλντοκ, ο Αντώνης Κανάκης τοποθετήθηκε για το θέμα, με ένα σκληρό κείμενο.

«Φόντο» οι λογαριασμοί του Mr. «Ράδιο Αρβύλα» στα social media, με αποδέκτες τηλεοπτικούς σταθμούς και εκπομπές.

Ο παρουσιαστής μιλάει -μεταξύ άλλων- για «σαπίλα και λοβοτομή», ενώ αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «η παρακμή και η τοξικότητα εξυπηρετεί κουτσά στραβά και βραχυπρόθεσμα κάποιες τηλεοπτικές σκοπιμότητες».

«Οι σταθμοί όμως, αδυνατώντας προφανώς να δημιουργήσουν ενδιαφέρουσες εκπομπές απαλλαγμένες από αυτήν την κακώς εννοούμενη τηλεοπτική κουλτούρα, βολεύονται και αναπαράγουν τα ίδια και τα ίδια φαινόμενα, θεωρώντας πως αυτά εξυπηρετούν τηλεοπτικές τους σκοπιμότητες. Κάτι που το αμφισβητώ ριζικά, γιατί, αν δει κανείς τα αποτελέσματα τηλεθέασης, θα τρομάξει με το πόσος κόσμος έχει γυρίσει την πλάτη του στην τηλεόραση και εύκολα θα καταλάβει πως οι τακτικές των καναλιών οδηγούν μακροπρόθεσμα το μέσο σε βέβαιο και ολοκληρωτικό θάνατο».

Η τηλεοπτική επιστροφή του με τη σατιρική εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» αναμένεται στον ΑΝΤ1 – η πρεμιέρα δρομολογείται για τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version