Showbiz

Η Μπέσσυ Μάλφα μιλάει στα Παραπολιτικά με αφορμή την πρεμιέρα της σειράς “Έχω παιδιά”

Για εμένα ο Μίμης Πλέσσας είναι “Αθάνατος”, δηλώνει η ηθοποιός

 

Του Κωνσταντίνου Τσακίρη

Η Μπέσυ Μάλφα επιστρέφει τηλεοπτικά μέσα από την νέα κωμική σειρά του MEGA «Έχω παιδιά» που κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στις 21:00.

Η ηθοποιός Μπέσυ Μάλφα αναφέρεται μεταξύ άλλων, στο ρόλο της στην σειρά, τους συνεργάτες της, τον Μίμη Πλέσσα που έφυγε από την ζωή αλλά και την οικογένεια της.

Επιστροφή στην τηλεόραση με την κωμωδία «Έχω παιδιά» στο MEGA. Πως αισθάνεστε;

Είμαι χαρούμενη, γιατί επιστρέφω με ένα σενάριο που μου αρέσει πάρα πολύ, από όταν το διάβασα. Έχει πάρα πολύ ωραία δομή, είναι πολύ γλυκό. Έχει πάρα πολύ ωραία γλώσσα, πολύ ωραία ελληνικά, στα οποία εγώ δίνω σημασία. Και γενικά έχει ένα ιδιαίτερο χιούμορ το οποίο νομίζω το αγαπώ.

Υποδύεστε την Αντιγόνη μια μορφωμένη γυναίκα, δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και καθηγήτρια Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, που είναι η μητέρα της Ευγενίας Σαμαρά και της Αθηνάς Οικονομάκου και γιαγιά των παιδιών. Μιλήστε μας για τον ρόλο σας;

Αυτός ο ρόλος έχει την εξής ιδιαιτερότητα που δεν ξέρω πώς να τον εξηγήσω, μπορεί να υπάρχει στην πραγματικότητα και θα το γνωρίσω αργότερα. Η Αντιγόνη σαν μητέρα είναι πολύ αυστηρή με την μια της κόρη. Κάτι που σε εμένα δεν συμβαίνει στην πραγματικότητα. Έχει αρκετές προσδοκίες από την Ευγενία Σαμαρά. Δεν καταλαβαίνει τον τρόπο που σκέφτεται. Αλλά είναι μια γλυκύτατη γιαγιά. Δηλαδή, ό,τι δεν έκανε στην κόρη της θα το κάνει στα εγγόνια. Αυτό το είδα να συμβαίνει και στη μητέρα μου και στην πεθερά μου. Έχει αυτή τη γλυκύτητα ο ρόλος και αυτό είναι το ενδιαφέρον του, πώς μπορείς να είσαι αυστηρός με έναν άλλον άνθρωπο και πολύ ανοιχτός με έναν άλλον.

Υπήρξε κάτι που σας δυσκόλεψε στο ρόλο; 

Κάθε καινούριος ρόλος είναι ένα ταξίδι για μένα. Έχει τη δυσκολία που έχουν όλοι οι ρόλοι. Πρέπει να βρεις ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος, να φτιάξεις ένα στόρι πίσω από αυτόν τον άνθρωπο, ποιοι ήταν οι γονείς του, πώς ήταν, πώς μεγάλωσε, και άλλα. Μέχρι να φτάσεις στη σημερινή αυτή γυναίκα, η οποία είναι μια δικηγόρος του 2024, αρκετά αυστηρή και απαιτητική θα έλεγε κανείς. Έχει κάποιες δυσκολίες, με την έννοια του πώς είσαι αυστηρός σε κάποια πράγματα.

Πως είναι η συνεργασία σας με τους συντελεστές της σειράς;

Έχουμε μια καταπληκτική συνεργασία και το κυριότερο είμαι με ηθοποιούς, που, θαυμάζω, αγαπώ και είναι υπέροχοι. Αυτό είναι σημαντικό για μένα, εκτός από το σενάριο που είναι το πρώτο να έχεις και καταπληκτικούς συνεργάτες. Είμαι πολύ χαρούμενη και το λέω ευθέως και με πολύ απόλυτη γνώση.

Ποιο πιστεύετε ότι είναι το ατού της σειράς, αυτό που θα κάνει το κοινό να την παρακολουθήσει;

Είναι μια σειρά που αφορά όλους μας. Αφορά όλες τις ηλικίες. Και αυτό που για μένα θα είναι επιτυχία, είναι να φανεί η γλυκύτητα που έχει η σειρά, που αγγίζει τα πράγματα χωρίς να τα κρύβειι. Όπως είναι στην πραγματικότητα για πολλές οικογένειες. Με άλλα λόγια, είναι αυτό που θα κάνει τον θεατή να ταυτιστεί με τους ήρωες.

Κάθε φορά που θέλετε να κλείσετε μια δουλειά παίρνετε κάποια γνώμη από την οικογένειά σας, από τον σύζυγό, σας τα παιδιά σας;

Όχι δεν το κάνω. Αυτό που για μένα είναι πολύ σημαντικό είναι ότι το πώς νιώθω εγώ, όταν μιλάω με τους ανθρώπους, δηλαδή τον τρόπο που θα μου κάνουν την πρόταση για μια δουλειά, μέχρι το σενάριο και το ποιοί είναι.  Έχει σημασία πώς σε προσεγγίζει κάποιος και για μένα το πιο σημαντικό γενικά αλλά και σε αυτή την σειρά είναι η ευγένεια. Η ευγένεια θεωρώ ότι έπρεπε να είναι αυτονόητη και καθημερινή στην χρήση της. Οπότε κάνω αυτό που αγαπώ.

Θεατρικά που θα σας δούμε;

Θεατρικά θα είμαι στην παράσταση 100 του Μίμη Πλέσσα στο Θέατρο Παλλάς.

Ο Μίμης Πλέσσας έφυγε από την ζωή. Πείτε μας δύο λόγια γι’ αυτό

Είναι μια τεράστια απώλεια για μένα και για την μουσική πραγματικότητα. Ήταν δάσκαλος μου με έναν τρόπο. Το γνωρίζω πάρα πολλά χρόνια. Είμαι πολύ φίλη με την σύζυγο του Λουκίλα, η οποία ήταν σπαθί δίπλα του και κυρίως στυλοβάτης του όλα αυτά τα χρόνια. Του έχω τρελή αδυναμία. Ήμουν ήδη συγκινημένη που θα γινόταν αυτή η παράσταση σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη, γιατί έχουμε πει πολλές φορές να συνεργαστούμε. Τώρα έτυχε να συνεργαστούμε σε αυτό που αφορά τον Μίμη Πλέσσα που αγαπώ και θαυμάζω και μιλάω σε Ενεστώτα γιατί είναι αθάνατος. Θέλω να γίνει πολύ αυτή η παράσταση.

Οι δύο σας οι κόρες κάνουν και αυτές τα δικά τους καλλιτέχνικα βήματα. Πώς αισθάνεστε γι’ αυτό;

Οι κόρες μου έχουν σπουδάσει ηθοποιοί και κατά την διάρκεια του κορονοϊού ασχολήθηκαν, με την μουσική κυρίως που έχουν επίσης σπουδάσει. Αυτό εξελίχθηκε στο συγκρότημα “Σκιαδαρέσες” το οποίο και ακολουθώ σχεδόν παντού οπότε έχω χρόνο. Αγαπώ τη μουσική τους, αγαπώ το στίχο τους με εκφράζει απόλυτα.

Με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση μετράτε 30 χρόνια συνολικά μαζί και έχετε αποκτήσει τρία υπέροχα παιδιά. Ποιο είναι το μυστικό αυτής της μακρόχρονης σχέσης και της επιτυχημένης οικογένειας μολονότι  ασχολείστε με το ίδιο επάγγελμα και είστε δύο άνθρωποι που δουλεύετε πολύ;

Μακάρι να το ήξερα. Νομίζω ο θαυμασμός του ενός ανθρώπου προς τον άλλον. Να αγαπάς πολύ και να θαυμάζεις τον συνάνθρωπο σου.  Αλλά αυτό απαιτεί και μια δουλειά προσωπική. Δηλαδή πρέπει να προσπαθήσεις να λύσεις και δικά σου προβλήματα, γιατί καμιά φορά κάνουμε προβολή του εαυτού μας. Όμως όταν θαυμάζουμε τους ανθρώπους με τους οποίους είμαστε δίπλα τους, νομίζω ότι είναι πολύ όμορφα.

 *Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά το Σάββατο 12/10

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version