Showbiz

Δανάη Μπάρκα σε Χαρισόπουλο: “Σου οφείλω μια δημόσια συγγνώμη, είμαι πολύ ενοχική”

Δείτε το απόσπασμα

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η Δανάη Μπάρκα θέλησε μέσα από τον αέρα της εκπομπής της να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τον Βαγγέλη Χαρισόπουλο.

Ο λόγος ήταν ότι παρέλειψε να αναφέρει το όνομά του, όταν ρωτήθηκε σε συνέντευξή της στον Κώστα Τσουρό, για τους συνεργάτες της.

“Σου οφείλω μια δημόσια συγγνώμη. Γιατί χθες είπα στον Κώστα Τσουρό ότι κάναμε τις τονωτικές μας ενέσεις, ανανεώσαμε, ήρθε η Μαρία Ένεζλη και τον Βαγγέλη δεν τον είπα, γιατί εγώ είχα στο μυαλό μου την εδώ παρέα που είμαστε στο δίωρο. Να σου πω κάτι, μετά το έφερα βαρέως όλη μέρα, αλήθεια σου λέω” είπε η παρουσιάστρια στον Βαγγέλη Χαρισόπουλο.

“Μου το είπανε, μου έστειλε κιόλας κάποιος «καλέ, τον Βαγγέλη» και λέω παιδιά, πώς θα κοιμηθώ τώρα; Είμαι πολύ ενοχική. Το λέω γιατί θέλω εγώ να είμαι καλά και επειδή όπου κι αν πάω μου λένε για σένα, το έφερα μετά, το είχα… κόμπο”.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version