Showbiz

Δανάη Μπάρκα: “Δεν μπορώ να συγκριθώ με την Ελένη Μενεγάκη, δεν ξέρω αν κάποιος άλλος μπορεί να κάνει την καριέρα της”

Τι απάντησε για τον Περικλή Κονδυλάτο;

Η Δανάη Μπάρκα έκανε δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών που την περίμεναν έξω από το στούντιο του “Πάμε Δανάη”.

Η παρουσιάστρια του MEGA μίλησε για τη μετακίνησή της στη μεσημεριανή ζώνη, τα νούμερα τηλεθέασης, την αυτοαναφορικότητα, ενώ δεν θέλησε να απαντήσει για τον Περικλή Κονδυλάτο.

“Περνάω πολύ ωραία στη μεσημεριανή ζώνη του Mega. Με αυτή την ομάδα παντού θα πέρναγα ωραία. Πάντα υπάρχει άγχος, σε οτιδήποτε κι αν κάνουμε. Τα νούμερα τηλεθέασης είναι δουλειά των καναλιών, εγώ δεν σχολιάζω. Δεν θέλω να απαντήσω για τον Περικλή Κονδυλάτο. Εύχομαι στον Απόστολο Ρουβά να είναι χαρούμενος κι ευτυχισμένος. Δεν μπορώ να συγκριθώ με την Ελένη Μενεγάκη. Δεν ξέρω αν κάποιος άλλος μπορεί να κάνει την καριέρα της Ελένης. Η τηλεόραση είναι αυτοαναφορική, πρέπει να υπάρχει μέτρο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι θέμα η Ματούλα Ζαμάνη που έβγαλε την μπλούζα, εγώ δεν το έδειξα στην εκπομπή” είπε η Δανάη Μπάρκα.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version