Showbiz

Σοκάρει ο Κώστας Τσουρός με την αποκάλυψη: “Εμμονικός θαυμαστής της Σκορδά με έψαχνε με μαχαίρι”

“Οι security προσπάθησαν να με φυγαδεύσουν. Ήθελε να με καταστρέψει”.

Σε ένα δραματικό περιστατικό από την εποχή της συνεργασίας του με τη Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε ο Κώστας Τσουρός. Ο παρουσιαστής του MEGA, με αφορμή την υπόθεση stalking σε βάρος του Γιάννη Πλούταρχου, περιέγραψε τις στιγμές που βίωσε όταν εμμονικός θαυμαστής της πρώην συνεργάτιδάς του τον περίμενε έξω από τα στούντιο του ΑΝΤ1, διότι νόμιζε πως ήταν η νέα της σχέση.

«Να σας πω εγώ τι έχω αντιμετωπίσει. Κάτι που ήταν πάρα πολύ επικίνδυνο και πραγματικά μπορεί να υπήρχε και άσχημη κατάληξη ήταν το εξής που θα σας πω τώρα. Πριν από πάρα πολλά χρόνια, όταν εγώ ήμουν στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1, ήταν η πρώτη χρονιά που είχα πάει στην ψυχαγωγία. Τότε λοιπόν υπήρξαν κάποια δημοσιεύματα ότι εγώ είχα σχέση με τη Φαίη Σκορδά. Μπούρδες, αυτά που γράφονται», ξεκίνησε να λέει ο Κώστας Τσουρός.

«Ήταν λοιπόν ένας εμμονικός θαυμαστής της Φαίης, ο οποίος θεωρούσε ότι είναι η σχέση της Φαίης και είχε έρθει έξω από το πλατό, κρατώντας μαχαίρι και με έψαχνε να με βρει για να με καταστρέψει, επειδή έλεγαν ότι εγώ είμαι η νέα σχέση της Φαίης Σκορδά τότε», συνεχίζει ο παρουσιαστής του Μεγάλου Καναλιού.

«Μιλάμε ότι ήταν τόσο τρομακτικό, όπου τότε είχαν μπει όλοι οι security – φαντάζομαι ότι η Φαίη θα το θυμάται και μπορεί να το επιβεβαιώσει – προσπάθησαν να με φυγαδεύσουν, γιατί είχε έρθει ο άνθρωπος αυτός να πει ότι «Η Φαίη είναι δική μου και θα σε καταστρέψω». Φανταστείτε τι τρέλα υπάρχει στο μυαλό των ανθρώπων», κατέληξε για το περιστατικό ο Κώστας Τσουρός.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version