Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ελένη Ψυχούλη: “Ο ιδανικός σύντροφος για εμένα είναι ο αόρατος, δηλαδή δεν θέλω να υπάρχει”

Η σεφ μίλησε στην εκπομπή «Buongiorno» και αρχικά, αποκάλυψε πως είναι σε συζητήσεις για να επιστρέψει στην τηλεόραση

Η Ελένη Ψυχούλη μίλησε για τα επαγγελματικά της σχέδια, την αναγνωρισιμότητα, αλλά και τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί.

Η σεφ Ελένη Ψυχούλη μίλησε στην εκπομπή «Buongiorno» και αρχικά, αποκάλυψε πως είναι σε συζητήσεις για να επιστρέψει στην τηλεόραση. «Συζητάω κάτι για τηλεόραση, αλλά είναι νωρίς. Θέλω όμως κάτι άλλο, όχι άλλο το κομμάτι της μαγειρικής. Τώρα με τις πλατφόρμες δεν μπορώ να παρακολουθώ πολλές εκπομπές. Και ειδήσεις θα δω, αλλά προτιμώ να δω ένα φαγητό παρά έναν βομβαρδισμό. Είναι η χαρά της ζωής το φαγητό. Είναι μια ψευδαίσθηση ότι κάτι πάει καλά», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, η Ελένη Ψυχούλη σχολίασε την εκπομπή του Μάρκου Σεφερλή, που σχετίζεται με τη μαγειρική. «Δεν μου αρέσει το στιλ αυτό. Δεν έχει σχέση με τη μαγειρική. Είναι λίγο ψεύτικο», τόνισε.

Ακόμα, σχετικά με την προσωπική της ζωή ανέφερε: «Ο έρωτας και η συντροφικότητα δεν παίζουν κανένα ρόλο στην ζωή μου σήμερα. Άμα επιλέξεις να μην κοιτάς, δεν κοιτάς! Ο ιδανικός σύντροφος για εμένα είναι ο αόρατος, να μην υπάρχει».

Όσο για την αναγνωρισιμότητα, η Ελένη Ψυχούλη ανέφερε: «Στην Ελλάδα η αναγνωρισιμότητα δεν συνάδει με τα χρήματα και την ζωή που κάνεις. Αν είναι να βάλεις εσύ σκούπα, τι να την κάνεις την αναγνωρισιμότητα; Η αναγνωρισιμότητα δεν θα σε κάνει σταρ στην Ελλάδα».

Τέλος, η Ελένη Ψυχούλη αποκάλυψε τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί όλα αυτά τα χρόνια. «Έχω φάει τρελό bullying για τα κιλά μου, μου αρέσει να είμαι αδύνατη. Τα κιλά είναι σαν τα μαλλιά, αλλάζουν. Είμαι αυθόρμητη σε βαθμό κακουργήματος, βιαστική και ανυπόμονη. Πέρυσι είδα τον θάνατό μου με τις πλημμύρες στο Πήλιο. Δεν το έχουμε ξεπεράσει ακόμα γιατί δεν έχει γίνει τίποτα, είμαστε το ίδιο κατεστραμμένοι», είπε κλείνοντας.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου