Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου: “Είναι καρμική η γνωριμία μου με τον Μπρούνο – Δεν με αφορούν τα σχόλια”

Όσα είπε για τη σχέση της και τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε

Η Αθηνά Οικονομάκου ήταν η σημερινή καλεσμένη του Buongiorno, μίλησε αρχικά για την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Μπρούνο Τσερέλα.

«Είναι στην ψυχοσύνθεσή μου να χαμογελάω, είμαι αισιόδοξη στα δύσκολα. Με χαρακτηρίζει αυτό. Τα τελευταία χρόνια ζω την κάθε στιγμή. Είναι αποτέλεσμα πολλών χρόνων ψυχανάλυσης για να ισορροπήσω το μέσα με το έξω μου και να απολαμβάνω. Για πολλά χρόνια δεν απολάμβανα τίποτα. όλα είχαν ένα αρνητικό αποτέλεσμα, έναν φόβο ότι θα φύγει η χαρά, ότι κάτι θα γίνει και θα αλλάξει και θα φύγει η χαρά και θα στεναχωρηθώ, θα αποτύχω. Γνωρίζω πως θα φοβάμαι για πάντα, αυτό δεν έχει αλλάξει μέσα μου, απλώς το δέχθηκα, το έχω αποδεχθεί και κατάλαβα πως δεν πρέπει να με καθορίζει στον τρόπο σκέψης και στα συναισθήματα», δήλωσε αρχικά η Αθηνά Οικονομάκου.

Οικονομάκου: Η εξομολόγηση για τον χωρισμό της και το νέο κεφάλαιο με τον Τσιρίλο – «Ήταν εύκολο, ήμουν σίγουρη»
«Είναι μεγάλη ιστορία η γνωριμία μου με τον Μπρούνο, είναι ιδιαίτερο. Είναι καρμική η γνωριμία μου με τον σύντροφό μου. Χρειάζεται χρόνος για να αποδεχτείς αυτόν τον φόβο που σου προκαλεί αυτό το γιγαντιαίο συναίσθημα. Μου πήρε χρόνο να πάψω να φοβάμαι γι΄αυτό που νιώθω. Με ηρέμησε η αίσθησή της σταθερότητας που νιώθω από τον σύντροφό μου. Εφτασα σε ένα σημείο που ήθελα να εκφράσω αυτό που νιώθω χωρίς να πρέπει να απολογηθώ, να κρυφτώ, να «μαζευτώ», να σκεφτώ την δουλειά μου. Νιώθω ασφάλεια με τον εαυτό μου και με αυτά που νιώθω. Δεν με καθορίζει αυτό που θα πει ο κόσμος για μένα», τόνισε αναφορικά με την σχέση της.

Και συνέχισε: «Προφανώς η κίνηση το να γνωρίσεις την οικογένεια του συντρόφου σου, δεν έχει να κάνει με τα social media. Έχει κάποια σημασία. Είναι διαφορετικές οι σχέσεις σήμερα και είναι κάτι διαφορετικό αυτό που υπάρχει. Θεωρώ πως ποτέ δεν έχω υπερεκτεθεί, έχω όμως ένα Instagram αρκετά δυνατό και δείχνω κάποια κομμάτια της ζωής μου, και αυτά που νιώθω και αυτά που αντέχω. Δεν με αφορούν τα σχόλια, φυσικά όμως θα τα δω και θα τα αναλύσω. Το τι νιώθω και συμβαίνει, δεν το γνωρίζει κανείς. Ξέρω πολύ καλά τι κάνω και γιατί το κάνω. Ήξερα ότι θα υπάρχουν αρνητικά σχόλια. Δεν πιστεύω ότι θα μείνεις στο απυρόβλητο ό,τι και να κάνεις στην ζωή σου, στα social media. Πάντα κάποιος θα έχει κάτι να πει».

Υπήρξε στιγμή που ένιωσε ότι έχει ευθύνη για κάτι στα social media;

Όπως αποκάλυψε η Αθηνά Οικονομάκου, «υπήρξαν στιγμές που ένιωσα ότι έκανα κάτι λάθος, ότι προκάλεσα και ήταν ευθύνη μου. Γενικότερα, επειδή έχει συμβεί μία φορά, δεν έχω νιώσει ζόρι, το περιμένω. Τα social media είναι πια και επάγγελμά μου, δουλεύω με το Instagram, δεν θα δεχόμουν να μου περιορίζει – υποθετικά, ο σύντροφός μου – την έκθεσή μου σε αυτό, δεν θα το δεχόμουν. Δεν θα είχε το δικαίωμα να το κάνει. Δεν νομίζω ότι θα είχα σύντροφο που θα «τολμούσε» να μου το πει, το θεωρώ πολύ ακραίο. Σε προσωπικό επίπεδο, αν δεν ήθελε αν εκτίθεται, προφανώς και θα το σεβόμουν. Δεν είχαμε τέτοια θέματα με τον σύντροφό μου είναι και αυτός δημόσιο πρόσωπο. Σεν τον αφορά τι θα πουν στην Ελλάδα γι΄αυτόν, έχει άλλη νοοτροπία. Μου αρέσει η Ιταλία. Έχω λάβει πολλά σχόλια για τον σύντροφό μου».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version