Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου: Η Ιωάννα Τούνη της έστειλε μήνυμα – “Προφανώς έγινε παρεξήγηση”

“Αρχικά μού μίλησε για το event, που δεν μου μίλησε όταν μπήκε μέσα”

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε το πρωί της Παρασκευής στην “Super Κατερίνα” για το μήνυμα που της έστειλε η Ιωάννα Τούνη, μετά την έντονη αντίδραση της influencer για τις πρωινές εκπομπές.

“Μού έστειλε ένα μήνυμα χθες και το εκτίμησα. Αρχικά μού μίλησε για το event, που δεν μου μίλησε όταν μπήκε μέσα. Μού ανέφερε ότι ένιωσα πως εσύ δεν μου μίλησες γιατί μπήκα μέσα κι ένιωσα πως μου γύρισες την πλάτη. Εγώ πάλι ένιωσα το ίδιο από εκείνη, οπότε προφανώς έγινε κάποια παρεξήγηση. Αυτά μπορούν να συμβούν” δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

 

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου για Τούνη: “Φταίμε εμείς που την προβάλουμε και την παίζουμε και που τρέχουμε από πίσω όλα αυτά τα χρόνια”

 

“Μού εξήγησε ότι έχει στενοχωρηθεί πάρα πολύ για το περιστατικό που έχει γίνει με το αεροπλάνο κι ότι ειλικρινά δεν αναφερόταν σε όλους, αλλά σε κάποιους συγκεκριμένους με αυτά που είπανε. Εγώ της εξήγησα πως ένιωσα ότι έγινε ένα τσουβάλιασμα κι ήθελα όχι μόνο να υπερασπιστώ συνεργάτες μου αλλά και συναδέλφους. Καλό είναι να το ξεκαθαρίζεις, να είναι καλά η κοπέλα και δεν υπάρχει λόγος να το συνεχίζεις γιατί κι η ίδια θέλει να ρίξει τους τόνους” είπε η Κατερίνα Καινούργιου.




 

Δείτε ακόμη: 

Ο Γιώργος Λιάγκας έξαλλος με Τούνη – Steve: “Όχι κύριοι δεν θέλουμε εσάς, μείνετε στη γωνίτσα σας, είναι ντροπή!”

Ανδρέας Μικρούτσικος για Τούνη: “Αυτό το τέρας λέει τέρατα, ο Δημήτρης (Αλεξάνδρου) θα έπρεπε να ντρέπεται μετά από αυτό να με πάρει”

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου