Showbiz

Κατερίνα Καραβάτου για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: “Δεν με αφορά αυτή η συζήτηση καθόλου”

“Δεν έχουμε σχέσεις και δεν είχαμε ποτέ”

Η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε στην κάμερα της “Super Κατερίνα” και αναφέρθηκε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, μετά τις πρόσφατες δηλώσεις της τελευταίας για το project που της είχαν προτείνει να παρουσιάσει και που ουσιαστικά “φωτογράφισε” το “My Style Rocks”.

Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν με τις συζητήσεις τότε να αναφέρουν ότι η σύμπραξή τους είχε διάφορες αναταράξεις.

“Δεν είναι όλες οι συνεργασίες το ίδιο κι όλες οι σχέσεις. Το 90% των συνεργασιών που έχω κάνει είναι καταπληκτικές. Υπάρχουν στιγμές που δεν είναι ίδιες, όπως σε όλες τις δουλειές. Δεν ξέρω τι έχει ο καθένας στο μυαλό του και δεν θέλω να αναφερθώ σε παλιές ιστορίες. Δεν είναι κάτι άγνωστο. Δεν έχουμε σχέσεις και δεν είχαμε ποτέ. Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι σχέσεις με αυτούς που συνεργάζονται. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχω πάντα καλές σχέσεις με τους ανθρώπους κι αυτό το έχω καταφέρει. Με άλλους είσαι κοντά και με άλλους όχι” είπε αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου.

 

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: “Νομίζω ότι δεν έχουμε θέματα και τα τραβάμε όλα από τα μαλλιά, δεν είμαστε φίλες με την Καραβάτου για να μιλήσουμε”

 

“Γιατί με ρωτάτε συνέχεια αυτό το πράγμα. Δεν θέλω. Δεν με αφορά αυτή η συζήτηση καθόλου. Συγγνώμη και δεν θέλω να ανοίγονται κουβέντες, ούτε να προκύπτουν νέα ζητήματα. Είναι μία προϊστορία για εμένα και δεν έχω καμία σχέση με αυτό το πράγμα” τόνισε η Κατερίνα Καραβάτου στο ενδεχόμενο να συνεργαστεί ξανά με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version