Showbiz

Δήμητρα Αλεξανδράκη: “Διαφωνώ με αυτά που είπε η Ιωάννα Τούνη για τους δημοσιογράφους”

Η καλή φίλη της instagrammer τοποθετήθηκε ως προς το ξέσπασμά της προς τους δημοσιογράφους

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αναφέρθηκε στο πρόσφατο ξέσπασμα της καλής φίλης της, Ιωάννας Τούνη κατά των δημοσιογράφων, και δήλωσε ότι διαφωνεί μαζί της.

Η instagrammer μίλησε την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Διαφωνώ με την Ιωάννα Τούνη και αυτό που είπε για τους δημοσιογράφους. Επειδή εγώ έχω εκτεθεί στα media από 18 χρονών, λόγω του ότι είχα πάει στο “Next Top Model”, είμαι πιο παλιά από τους influencers και τους youtubers και όλα αυτά, τότε δεν υπήρχαν όλα αυτά τα social. Στο σήμερα, τα περισσότερα παιδιά είναι στην ηλικία μου, εγώ είμαι 34, τα παιδιά αυτά δεν έχουν έρθει σε επαφή να δουν ποιος είναι ο πραγματικός δημοσιογράφος, δεν έχουν έρθει σε επαφή με τους παρουσιαστές».

Στη συνέχεια, υποστήριξε ότι δεν είναι σωστό που ορισμένοι άνθρωποι μιλούν εις βάρος των δημοσιογράφων, όπως και το να τους βάζεις όλους στο ίδιο τσουβάλι, καθώς σε κάθε χώρο υπάρχουν και κάποιοι που δεν είναι «εντάξει»:

«Είναι πολύ άσχημο όλο αυτό που γίνεται ενάντια στους δημοσιογράφους, που μπαίνουν τους βρίζουν, απειλούν τα σπίτια τους, και αυτό το τσουβάλιασμα που γίνεται. Όπως και στον χώρο μας υπάρχουν μερικά παιδιά που δεν είναι εντάξει, έτσι συμβαίνει και στον κάθε χώρο, είτε είναι αυτό μια δημόσια υπηρεσία, είτε είναι ένα θέατρο, είτε αν είσαι γιατρός, είτε είσαι παρουσιαστής».

Σε ερώτηση για το αν έχει μιλήσει με τη φίλη της σχετικά με το θέμα, η Δήμητρα Αλεξανδράκη απάντησε: «Δεν μίλησα ακόμα μαζί της και θέλω να βρεθώ μαζί της. Δεν έχουμε καταφέρει να βρεθούμε. Ήταν να βρεθούμε χθες, αλλά λόγω των γυρισμάτων και των επαγγελματικών υποχρεώσεων αυτή τη στιγμή είμαι μέχρι τον λαιμό. Θέλω, όμως, να κάνω μια κουβέντα μαζί της».

Στη συνέχεια, τόνισε: «Της δίνω το ελαφρυντικό ότι ήταν άυπνη και πάρα πολύ ταλαιπωρημένη. Δεν πιστεύω ότι το έκανε για να προβληθεί από τις εκπομπές, απλά είναι έτσι σαν άνθρωπος. Δε λέει ψέματα, όντως πνιγόταν εκείνη τη στιγμή και έκλαιγε, δεν το κάνει ψέματα».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version