Showbiz

Μάνος Ιωάννου: Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή – “Τα ξαναβρήκα με την κοπέλα που είχα χωρίσει”

Βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου

Ο Μάνος Ιωάννου, που απολαμβάνουμε στην «Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» ως Τάκο Ρούπα, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου.

Η φιλία του με τους Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα μετρά πολλά χρόνια «η πρώτη μου οντισιόν ήταν με τους Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα όταν ήμουν 20 ετών, το θυμάμαι σαν χθες. Από τη Σχολή τους θαύμαζα και έτυχε να πάω στην οντισιόν και να με πάρουν», θα πει.

«Εγώ κάνω τον Τάκο δηλαδή τον αντίστοιχο ρόλο που έπαιζε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος στους «Ψίθυρους καρδιάς», και ερωτεύομαι τη Σαλώμη, την τότε Ερατώ, που υποδύεται η Έλενα Χαραλαμπούδη. Κάνω ό,τι μπορώ για να την «ρίξω», στήνω παγίδες με τον πατέρα της και τον αδελφό της, αλλά ταυτόχρονα κάνω και τα δικά μου. Εκείνη είναι ερωτευμένη με τον γιο του Σεβαστού κι εγώ προσπαθώ να την κερδίσω. Θα έρθουμε σε κόντρα και με τον γιο του Σεβαστού αλλά και με τη Σαλώμη γιατί με βλέπει και με άλλες», λέει για το ρόλο του. Από τους χαρακτήρες της σειράς θα πει ότι ξεχωρίζει τη Χρύσα Ρώπα και τον Κώστα Καζάκα, τον τηλεοπτικό του πατέρα.

«Όταν γράφει ο Μιχάλης ξέρει ακριβώς ποιος και τι θα κάνει και μόλις διαβάσω το κείμενό του, ξέρω και τι θέλει από εμένα. Στην πρώτη ανάγνωση τα διαβάζει όλα εκείνος και σου δείχνει ακριβώς πώς πρέπει να κινηθείς». Και συνεχίζει «ο Μιχάλης κι ο Θανάσης μας ζητάνε να υποστηρίζουμε απόλυτα σοβαρά τον ρόλο μας, να μην τον κοροϊδεύουμε, αλλά ταυτόχρονα να τον υπονομεύουμε και είναι πολύ δύσκολο. Ο στόχος μας είναι να κάνουμε το κοινό να γελάσει με αυτά που είχε συνηθίσει να συγκινείται», καταλήγει.

«Το καλοκαίρι χώρισα, έιχα ένα κενό, τώρα είμαι μια χαρά», είπε αρχικά ο ηθοποιός σε ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου.

«Έχω ονειρευτεί πολλές φορές τον γάμο μου στον ύπνο μου, αλλά όταν ξυπνάω φεύγει. Δεν έχει υπάρξει γυναίκα που να έχω σκεφτεί να μπω στη διαδικασία», δήλωσε.

«Πολύ δύσκολα θα έκανα σχέση με συνάδελφο. Όταν είσαι στη δουλειά υπάρχει και πολύ κουτσομπολιό, πολλά στόματα μιλάνε, βάζουν λόγια… Είναι περίεργο το επάγγελμά μας», τόνισε.

«Εμένα πάντα συνήθως με χώριζαν. Μπορεί κάποιες φορές να ήμουν σταθερός στο παρελθόν. Δεν ξέρω γιατί με χώριζαν. Έχω φάει κόλλημα με γυναίκες, έχω κάτσε 24ωρα κάτω από το σπίτι της μέχρι να εμφανιστεί, έχω στείλει ανθοπωλείο ολόκληρο. Στο τέλος έπεσε», είπε.

«Είχα ένα κενό το καλοκαίρι με τη σχέση μου και τώρα είμαστε ξανά μαζί. Τώρα είμαστε μια χαρά», αποκάλυψε ο Μάνος Ιωάννου και μίλησε για τη γνωριμία τους.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version