Showbiz

Τζορτζ Μπάλντοκ: Η πισίνα που βρέθηκε νεκρός ο 31χρονος ποδοσφαιριστής

Το σπίτι του σφραγίστηκε με εντολή του εισαγγελέα και θα ανοίξει πάλι όταν πρέπει

Σοκ έχει προκαλέσει στον κόσμο του ποδοσφαίρου ο θάνατος του 31χρονου παίκτη του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ομάδας Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός το βράδυ της Τετάρτης 9/10 στην πισίνα του σπιτιού του στα νότια προάστια.

Τα Parapolitika.gr εξασφάλισαν πλάνα από το σπίτι στη Γλυφάδα, καθώς και από την πισίνα στην οποία βρέθηκε νεκρός.

Σημειώνεται ότι ο Τζορτζ Μπάλντοκ βρέθηκε στον πυθμένα της κοινόχρηστης πισίνας του συγκροτήματος κατοικιών που διέμενε, λίγο μετά τις 22.00.

Οι αστυνομικοί που διερευνούν τον θάνατο του έχουν σχηματίσει μια πρώτη εικόνα για τον θάνατο του ποδοσφαιριστή και πλέον αναμένουν το πόρισμα του ιατροδικαστή, προκειμένου να προχωρήσουν στον ολοκλήρωση του φακέλου της υπόθεσης.




 

Ο μεσίτης ενημέρωσε τον Μπακασέτα και τον Παναθηναϊκό για τον θάνατό του 31χρονου

Ο μεσίτης που βρήκε το σπίτι στη Γλυφάδα για τον 31χρονο αμυντικό, Ανδρέας Βλαχόπουλος, ήταν ο άνθρωπος που ενημέρωσε τον Τάσο Μπακασέτα, τους διεθνείς και τον Παναθηναϊκό για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Με δηλώσεις του στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1, επιβεβαίωσε πως το… κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται μετά την ανησυχία της συζύγου του διεθνή μπακ, καθώς δεν μπορούσε να τον βρει στο τηλέφωνο.

«Έψαχνε η σύζυγος του παίκτη, τον σύζυγό της τηλεφωνικώς, γιατί η γυναίκα ήταν εκτός Ελλάδας με τον γιο τους και δεν τον έβρισκε. Στην απόγνωσή της παίρνει τον ιδιοκτήτη του σπιτιού που τυχαίνει να μένει στο ρετιρέ, να του πει “δεν βρίσκω τον άνδρα μου, μήπως είναι κάτω στο σπίτι, μπορείτε να δείτε τι γίνεται” κτλ. Κατεβαίνει ο άνθρωπος και τι βλέπει… τον άνθρωπο στην πισίνα νεκρό», είπε μεταξύ άλλων.

Συνεχίζοντας, αποκάλυψε: «Ξέρουμε από κάποιους συμπαίκτες του ότι μέχρι το απόγευμα 6-7 η ώρα ήταν κανονικά ζωντανός. Και μας παίρνει ο άνθρωπος, παιδιά έχει γίνει το και το, του λέμε κάλεσε την αστυνομία, κάλεσε και το ΕΚΑΒ, αντίστοιχα εμείς ταυτόχρονα ενημερώσαμε την ομάδα και τους συμπαίκτες του από την Εθνική, τον Μπακασέτα κτλ, ώστε αφού δεν υπήρχαν κάποιοι άλλοι εδώ πέρα, τα παιδιά από την ομάδα, να πάνε να δουν τι γίνεται και μετά μαζεύτηκε η αστυνομία, ήρθε το ΕΚΑΒ, τον σφράγισαν τον χώρο».

Ο κ. Βλαχόπουλος εξέφρασε την εκτίμησή του πως ο Μπάλντοκ πρέπει να ένιωσε κάποια αδιαθεσία ή να έπαθε ανακοπή.

 

Τι βρέθηκε στο σπίτι του

Πνιγμό βλέπουν ως αιτία θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ οι Αρχές.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία προκύπτει ότι ο 31χρονος ποδοσφαιριστής ήταν νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα για τουλάχιστον 5 ώρες.

Μάλιστα, αποκλείεται η εγκληματική ενέργεια και γι’ αυτό θεωρείται βέβαιο ότι ο ποδοσφαιριστής «έσβησε» από παθολογικά αίτια.

 

Άφησε την τελευταία του πνοή περίπου στις 19:00

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι του ποδοσφαιριστή, διαπίστωσαν τον θάνατό του περίπου στις 22:00 της Τετάρτης.

Το σπίτι του σφραγίστηκε με εντολή του εισαγγελέα και θα ανοίξει πάλι όταν πρέπει με εντολή του εισαγγελέα.

«Ένας άνθρωπος βρέθηκε νεκρός στον πάτο της πισίνας, μπρούμυτα, η γυναίκα του έπαιρνε από το μεσημέρι. Πήρε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, τον βρήκε μπρούμυτα».

Με τα λόγια αυτά περιέγραψε αρχικά τον θάνατο του 31χρονου ποδοσφαιριστή, Τζορτζ Μπάλντοκ, ο επίτιμος πρόεδρος των αστυνομικών νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

 

«Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ανακοπή, θα το πουν οι ιατροδικαστές. Σκονισμένο το τραπέζι…»

«Οι πληροφορίες λένε ότι υπήρχαν δύο ποτήρια στο τραπέζι. Ψάχνουν να δουν μήπως ήταν κάποιος εκεί από τις κάμερες. Ποιες ήταν οι αιτίες του θανάτου… Οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι πρόκειται για ανακοπή, για πνιγμό. Θα το πουν οι ιατροδικαστές. Σκονισμένο το τραπέζι…», συμπλήρωσε, μιλώντας στο Action24, ο κ. Καλλιακμάνης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «δεν υπήρχαν σημάδια ή μώλωπες, ένα τραπεζάκι με δύο ποτήρια και η έρευνα επικεντρώνεται αν υπήρχε κάποιος εκεί. Απ’ ότι φαίνεται πάντως τα αίτια ήταν παθολογικά. Δεν δείχνει εγκληματική ενέργεια».

Σχετικά με τα δύο ποτήρια, εξήγησε πως αυτό μπορεί να είναι τυχαίο. «Μπορεί ο άνθρωπος στο ένα να είχε νερό στο άλλο το ποτό του. Μπορεί χίλια δυο. Θα δούμε».

Το μόνο σίγουρο είναι ότι στον Τζορτζ Μπάλντοκ δεν βρέθηκαν ούτε σημάδια ούτε μώλωπες με τα ακριβή αίτια του θανάτου του να φαίνεται από τη νεκροψία-νεκροτομή.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version