Showbiz

Συγκινεί ο Τάσος Κωστής: “Το πρώτο πράγμα που έβαλα στο σπίτι μου στην Κύπρο είναι η φωτογραφία της γυναίκας μου”

«Έχω φύγει από την Ελλάδα, έχω μετακομίσει στη Λευκωσία, θα παίξω στο θέατρο εδώ. Η πρόταση αυτή μου ήρθε στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου», δήλωσε

Για την απόφασή του να φύγει από την Ελλάδα και να μετακομίσει για ένα διάστημα στην Κύπρο μετά τον θάνατο της συζύγου του μίλησε ο Τάσος Κωστής στην εκπομπή Super Κατερίνα και στη δημοσιογράφο Μένια Κούκου.

«Έχω φύγει από την Ελλάδα, έχω μετακομίσει στη Λευκωσία, θα παίξω στο θέατρο εδώ. Η πρόταση αυτή μου ήρθε στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου. Ήταν ακριβώς μετά τα 40 της γυναίκας μου και ήμουν σε μια κατάσταση… Είχα την ανάγκη να φύγω από το σπίτι, όχι όμως γιατί ήθελα να ξεχάσω αλλά γιατί δε μπορούσα να το διαχειριστώ. Και τον θάνατό της, δε τον ανακοίνωσα αμέσως γιατί δε μπορούσα να τον διαχειριστώ» ανέφερε αρχικά ο Τάσος Κωστής.

«Κάποιες στιγμές είναι ιδιωτικές, δεν είναι όλα για το δημόσιο. Στην Κύπρο έχω ένα καινούργιο σπίτι, το πρώτο πράγμα που έβαλα μέσα είναι η φωτογραφία της. Τη βέρα της, την φοράω σαν βραχιόλι. Όταν ήρθα από την Κύπρο και μπήκα στο σπίτι ξανά, συγκινήθηκα, ξανακύλησα που λένε. Τα πράγματά της είναι όλα στη θέση τους. Όχι όλα τα ρούχα όμως, τα έχουν πάρει πολλά δική μου άνθρωποι και τα φοράνε, και η εγγονή μου ακόμα» είπε σε άλλο σημείο ο ηθοποιός και κατέληξε,

«Ο γιος μου λέει ότι επειδή μεγαλώνω, θέλουν να είμαι λίγο πιο κοντά για να μπορούν να με περιποιούνται. Η γυναίκα μου δεν έχει φύγει. Αν μετακομίσω, κάποια σημαντικά πράγματα δικά της, θα τα πάρω», είπε ο Τάσος Κωστής.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version