Showbiz

Σταματίνα Τσιμτσιλή: “Ο έρωτας θεωρώ ότι είναι ένα συναίσθημα που πρέπει να δουλεύεται”

Τι είπε για τον σύζυγό της

Στην κάμερα του “Πρωινό Σουσου” μίλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν, τον σύζυγό της και το ρεπορτάζ για το σπίτι του Γιώργου Λιάγκα που πήρε φωτιά και τη Μαρία Αντωνά.

“Δεν θα διαφωνήσω καθόλου. Δεν είναι lifestyle το θέμα μίας πυρκαγιάς. Εύχομαι να ξεπεράσει σύντομα αυτό που πέρασε και να είναι καλά. Δεν έγινε με καμία διάθεση σχολιασμού lifestyle. Ο Νίκος Γεωργιάδης πρόσθεσε αυτήν την πληροφορία στο ρεπορτάζ. Δεν ειπώθηκε επί τούτου για να ρίξουμε άπλετο φως σε όλες τις λεπτομέρειες. Φυσικά κι είναι ένα άσχημο ανθρώπινο γεγονός. Εύχομαι ο Γιώργος να το ξεπεράσει με τις λιγότερες απώλειες. Έχω καιρό να μιλήσω με τη Μαρία Αντωνά. Τη βλέπω στο Instagram κι είναι στα καλύτερά της” δήλωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

 

Δείτε επίσης: Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ξέσπασε για τον σύζυγό της – “Με πνίγει το δίκιο όλους αυτούς τους μήνες”

 

“Ο έρωτας θεωρώ ότι είναι ένα συναίσθημα που πρέπει να δουλεύεται. Υπάρχει κι είναι δύο άνθρωποι που έχουν δημιουργήσει μία οικογένεια. Είναι εκεί για να στηρίζουν και να αγαπούν ο ένας τον άλλον και να δίνουν περισσότερες αφορμές για αγάπη κι έρωτα. Εμείς αυτό προσπαθούμε με τα πάνω και τα κάτω, με τα εύκολα και τα δύσκολα. Εγώ δουλεύω περισσότερο. Ο Θέμης είναι πιο ψύχραιμος, είναι κι η δουλειά του και δεν τον νοιάζει αν σχολιάζουν. Δεν απαντά. Κάνει focus στη δουλειά του κι έχει μία άλλη κοσμοθεωρία. Εγώ είμαι πιο παρορμητική και συναισθηματικά και εκφράζομαι όταν με πνίγει το δίκιο” είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την προσωπική της ζωή.




 

Δείτε ακόμη: Σταματίνα Τσιμτσιλή για Σεργουλόπουλο: “Έχεις πληγώσει κόσμο, έχεις πικράνει και σατιρίσει άκομψα αλλά επειδή ήταν 20 χρόνια πριν δεν μετράει;”

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version