Showbiz

Ξέσπασε σε κλάματα on air η Emilia Vodos: Κάποιες φορές μου λέει “αν δεν απαντήσεις, θα σε σπάσω στο ξύλο”

Δείτε το βίντεο

Η Emilia Vodos μίλησε μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης στην εκπομπή “Buongiorno” για μια περιπέτεια που περνά με μία γυναίκα που την παρακολουθεί στενά.

Η πρώην παίκτρια του “My Style Rocks” δεν μπόρεσε να κρύψει την ταραχή της μιλώντας στον αέρα της εκπομπής, περιγράφοντας τις στιγμές που βίωσε στο αστυνομικό τμήμα.

“Βρέθηκα χθες το βράδυ μετά από ενάμιση μήνα στο ΑΤ Γλυφάδας… είναι πάρα πολύ δύσκολο όλο αυτό γενικά. Έρχεται κάτω από το σπίτι μου κάθε μέρα, μου στέλνει διάφορα δώρα, δέματα, λουλούδια, μου εκφράζει την αγάπη της, πιθανόν το ερωτικό της ενδιαφέρον. Δεν μου το έχει πει ποτέ, όταν έχουμε βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο, αλλά στα μηνύματα που γράφει, μου γράφει διάφορα πράγματα, όπως: σε αγαπώ πολύ, σε θέλω” αφηγείται η Emilia Vodos.

 

Δείτε επίσης: Emilia Vodos: Δεν έχω ούτε καναλάρχες από πίσω, ούτε παραγωγούς ώστε να “γλείψω” για να κρατήσω μια καρέκλα

 

“Την έχω ξαναδεί κάποια στιγμή, την έχω χαιρετήσει, είχε έρθει πάρα πολύ ευγενικά. Μετά από ένα σημείο, ξέφυγε όλο αυτό. Πάρα πολλά τηλέφωνα από παντού με αποκρύψεις. Έχω μιλήσει, προσπαθώ να μιλήσω με τους γονείς της, δεν έβγαζα καμία άκρη μέχρι και σήμερα. Μου στέλνει πολλά δώρα με διάφορους οδηγούς ταξί, οι οποίοι δε μου έλεγαν ποιος είναι ο αποστολέας. Κάρτες υπήρχαν αλλά δεν είχαν το όνομά της από κάτω” περιγράφει ταραγμένη η πρώην παίκτρια του My Style Rocks.

“Θα κάνουμε ασφαλιστικά μέτρα με τον δικηγόρο μου, της είχαμε μιλήσει και με ευγενικό τρόπο και όχι με ευγενικό τρόπο, αλλά η ίδια φαίνεται να μην αντιλαμβάνεται όλη αυτήν την ιστορία που έχει συμβεί. Είναι περίπου 25 – 30 ετών. Έχω όλα τα μηνύματά της, τα βίντεο από τις κάμερες από το σπίτι μου. Κάθεται περιμένει, χτυπάει τα κουδούνια, μερικές φορές ενοχλεί και τους γείτονες. Είναι ευγενική στα μηνύματά της, μου εκδηλώνει μόνο την αγάπη της, απλά κάποιες φορές λέει ότι, αν δεν απαντήσεις, θα σε σπάσω στο ξύλο” αποκαλύπτει η Emilia Vodos.

 

Δείτε ακόμη: Emilia Vodos για “TV Queen”: “Ότι πιο trash έχει βγει στην ελληνική τηλεόραση τα τελευταία χρόνια”

 

“Μου είναι πολύ δύσκολο αυτό που συμβαίνει. Είχα ακυρώσει τα πάντα αυτό το διάστημα, μου ήταν πολύ δύσκολο να κυκλοφορώ μόνη μου” σημειώνει η Emilia Vodos ξεσπώντας σε κλάματα στον αέρα του MEGA.




 

Δείτε επίσης: Emilia Vodos: “Γεννήθηκα με 68% αναπηρία στο αίμα, δεν το ξεπερνάς ποτέ αυτό!”

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version