Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Diddy: Θύμα καταγγέλει πως την περιέλουσε με λιπαντικό και χάπι βιασμού – Την απείλησε με μαχαίρι

Οι νέες πληροφορίες για το σκάνδαλο με τον ράπερ – παραγωγό

Ολοένα και νεότερα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τον «Diddy», αφού ο ίδιος φέρεται να περιέλουσε μια γυναίκα με λιπαντικό, που ήταν αναμεμειγμένο με το λεγόμενο «χάπι του βιασμού», πριν της επιτεθεί άγρια ​​μαζί με τον σωματοφύλακά του και έναν τρίτο φίλο τους.

Αυτά ισχυρίστηκε η δικηγόρος του θύματος, το οποίο φέρεται να αναγκάστηκε να βγάλει τα ρούχα του, όταν ο γνωστός ράπερ την απείλησε με μαχαίρι.

Στη συνέχεια, ο μεγιστάνας της μουσικής φέρεται να έριξε στη γυναίκα «σε όλο της το σώμα» «κάποιο είδος λιπαντικού ή λαδιού», μετά από το οποίο παρατήρησε ότι γινόταν «ολοένα και πιο xαλαρή», όπως είπε η δικηγόρος Άριελ Μίτσελ-Κιντ.

Το θύμα δε θυμόταν ότι αναγκάστηκε να καταναλώσει φάρμακα, αλλά το λάδι μπορεί να είναι αγωγός για συγκεκριμένο χάπι το λεγόμενο «φάρμακο βιασμού», ανέφερε η δικηγόρος.

 

Δείτε επίσης: Diddy: Viral το βίντεο που δείχνει τον Μπόνο των U2 να αποφεύγει φιλί του ράπερ

 

Σημείωσε μάλιστα: «Λοιπόν, για να το απορροφήσει τοπικά το σώμα κάποιου, χρειάζεται ένας αγωγός, που είναι συνήθως λάδι».

Και πρόσθεσε: «Λοιπόν, μου φαίνεται ότι υπήρχαν ορισμένοι τύποι ναρκωτικών αναμεμιγμένων στο λάδι, γι’ αυτό και της έριξε αυτό το λάδι πριν, όχι μόνο για να διευκολύνει την επίθεση, αλλά και για να μειώσει την άμυνά της».

Η δικηγόρος στη συνέχεια πρόσθεσε ότι, αφού της έριξε το υγρό, ο Diddy φέρεται να βίασε την πελάτισσα της, όπως επίσης και ο σωματοφύλακάς του και ένα τρίτο άτομο. Είπε ότι σχεδιάζει να υποβάλει καταγγελία για λογαριασμό της πελάτισσάς της αργότερα αυτή την εβδομάδα, ενώ ανέφερε στο NewsNation:

«Οι λεπτομέρειες είναι ανατριχιαστικές και η καταγγελία παρουσιάζει όλες τις λεπτομέρειες…Τελικά μπόρεσε να ξεφύγει μετά τη φρικτή επίθεση».

Δεν ήταν αμέσως σαφές, εάν η πελάτισσα που εκπροσωπεί η Μίτσελ-Κιντ ήταν η ίδια που είχε δηλώσει προηγουμένως ότι παρασύρθηκε στο σπίτι του ράπερ και βιάστηκε το 2018.

Το εν λόγω θύμα, το οποίο επίσης δεν κατονομάστηκε, υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία μετά το περιστατικό, είπε η Μίτσελ-Κιντ την περασμένη εβδομάδα.

 

Δείτε ακόμη: Diddy: “Εμπλέκεται στη δολοφονία του Tupac” αναφέρει η ερευνήτρια που έχει αναλάβει την υπόθεση

 

Αρνείται τις κατηγορίες ο Sean Combs (Diddy) – Μεταξύ των θυμάτων και ένας 9χρονος

O 54χρονος ράπερ βρίσκεται προφυλακισμένος από τις 16 Σεπτεμβρίου, όταν συνελήφθη στη Νέα Υόρκη για εκβιασμό, σεξουαλικές κακοποιήσεις και trafficking.

Όπως ανέφερε η ομοσπονδιακή καταγγελία, κατηγορήθηκε ότι έκανε χρήση ναρκωτικών για να κρατήσει τα θύματα «υπάκουα» κατά τη διάρκεια βίαιων, μερικές φορές πολυήμερων σεξουαλικών οργίων.

Την περασμένη εβδομάδα, περισσότερα από 120 θύματα ανακοίνωσαν σχέδια για υποβολή μηνύσεων κατά του ιδρυτή της Bad Boy Records για φερόμενη σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση.

 

Δείτε επίσης: P. Diddy: Το “φρένο” που έβαλε στον Justin Bieber – “Ξέρει να κάνει πολλά περισσότερα από το να μιλάει για τα πράγματα που έκανε μαζί μου, δεν είναι όλα για όλους”

 

Οι καταγγελίες αφορούν υποθέσεις εδώ και πάνω από 30 χρόνια και περιλάμβανουν 25 ανηλίκους, ανάμεσα στους οποίους και ένας 9χρονος, όπως είπε ο δικηγόρος Tόνι Μπάζμπι.

Τα παιδιά που φέρεται να κακοποιήθηκαν από τον Diddy «αναζήτησαν τηλεοπτικές ή μουσικές σταδιοδρομίες με υποσχέσεις του τύπου “Θα σε κάνω αστέρι”», ισχυρίστηκε ο Μπάζμπι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κατηγορίες εμπλέκουν «πολλούς ισχυρούς ανθρώπους», όπως τόνισε ο δικηγόρος, αν και σημείωσε ότι δίνει σε ορισμένους διασήμους την ευκαιρία να καταλήξουν σε συμφωνία πριν οι υποθέσεις δημοσιοποιηθούν. Κάποιοι διάσημοι έχουν ήδη επιλέξει να συμβιβαστούν, είπε ο δικηγόρος.

Από τη μεριά του, ο ράπερ και η νομική ομάδα έχουν επανειλημμένα αρνηθεί τις κατηγορίες εναντίον του.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου