Showbiz

Μαυρίκιος Μαυρικίου κατά Φειδία Παναγιώτου: “Δεν έχει πει καμία πολιτική άποψη, αντί να ασχολείται με τα νομοσχέδια, ασχολούνται με τα social”

“Είναι τραγικό ότι τον ψήφισαν 70.000+ άνθρωποι”

O Μαυρίκιος Μαυρικίου βρέθηκε καλεσμένος στο “Πρωινό” το πρωί της Τετάρτης.

Ο καλλιτέχνης ξέσπασε κατά του Ευρωβουλευτή Φειδία Παναγιώτου για όσα είπε χθες στην ίδια εκπομπή, σχετικά με τις αντιδράσεις για τη συνεργασία του με Τουρκοκύπριο influencer.

“Ήταν τραγικό αυτό! Αυτός ο άνθρωπος δεν έχει πει καμία πολιτική άποψη. Φυσικά και δεν τον ψήφισα. Είναι τραγικό ότι τον ψήφισαν 70.000+ άνθρωποι και είναι εκεί. Και κάθε φορά που υπάρχει ένα ψήφισμα, κάνει 100 ποστ, όλη η ομάδα αντί να ασχολείται με τα νομοσχέδια, ασχολούνται με το να μοντάρουν και να ανεβάσουν στα social” είπε αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου πρόσθεσε:

“Εγώ ως Κύπριος σας ευχαριστώ για τον τρόπο που απαντήσατε και διαχειριστήκατε αυτά τα λόγια. Αισθάνθηκα ντροπή και προφανώς δεν εκφράζουν τον κυπριακό λαό αυτά τα λόγια”.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version