Showbiz

Ανδρέας Μικρούτσικος για Τούνη: “Αυτό το τέρας λέει τέρατα, ο Δημήτρης (Αλεξάνδρου) θα έπρεπε να ντρέπεται μετά από αυτό να με πάρει”

“Το «πανηγυρτζής», «ανόητοι», «βλάκες» από αυτό το στόμα…”

O Ανδρέας Μικρούτσικος έδωσε τη δική του απάντηση στην Ιωάννα Τούνη και τη φράση “γελοίοι πανελίστες σε πανηγυρτζίδικες πρωινές εκπομπές”.

Ο παρουσιαστής δεν άφησε ασχολίαστη τη νέα τοποθέτησή της μέσω social media, στην οποία εκείνη καταφέρεται εναντίον όσων έσπευσαν να την κατακρίνουν για τη στάση της.

“Είπε: οι γελοίοι που κάθονται στα πάνελ. Επειδή κάθομαι σε πάνελ και χαίρομαι που κάθομαι στο συγκεκριμένο πάνελ, δεν έχει σημασία που έκανα 30 χρόνια πρωταγωνιστής στην τηλεόραση, αυτό το πράγμα από το στόμα της κυρίας Τούνη είναι εύσημο. Αν ήταν από έναν σοβαρό άνθρωπο, θα προβληματιζόμουν” είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

“Είναι μία influencer, ένα κορίτσι, που ό,τι κι αν συμβαίνει, ανεβάζει στο Instagram τη χαζομάρα της, το καλό της, το ευαίσθητό της, μία σκηνή με το παιδί ή από τη δουλειά της, τα πάντα. Μέσα σε αυτά τα πάντα, ένιωσε και μία αδικία, γιατί δέχθηκε σχόλια. Λίγα άκουσε;” παρατήρησε από την πλευρά της η Φαίη Σκορδά.

“Σε αυτή την εκπομπή εγώ μίλησα για εκείνην, οπότε όλα αυτά με αφορούν. Το «πανηγυρτζής», «ανόητοι», «βλάκες» από αυτό το στόμα… ο Δημήτρης (σ.σ Αλεξάνδρου) θα έπρεπε να ντρέπεται μετά από αυτό να με πάρει, γιατί και την αγάπη μου του έχω δείξει και ξέρει πόσες φορές δεν μίλησα για χάρη του” της απάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

“Αν για να έχω καλές σχέσεις με τον Δημήτρη, πρέπει να έχω άλλες απόψεις και αν ήρθα σε αυτή την ηλικία για να αλλάξω απόψεις για να χαιρετάω τον Δημήτρη, όταν λέει τέτοια «τέρατα» αυτό το «τέρας», ε δεν γίνεται” κατέληξε με αιχμηρότητα ο Ανδρέας Μικρούτσικος.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version