Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Φαίη Σκορδά: “Είναι κάτι προσωπικό που θέλω να πω, κάποια στιγμή μπορεί να συμβεί και το κακό…”

Η εξομολόγηση της παρουσιάστριας με αφορμή την stalker του Γιάννη Πλούταρχου

Η Φαίη Σκορδά το πρωί της Τετάρτης στο “Buongiorno”, προχώρησε σε μία προσωπική εξομολόγηση, με αφορμή την stalker του Γιάννη Πλούταρχου και την δικαστική οδό που έχουν πάρει τα πράγματα.

Η υπόθεση stalking εκδικάζεται σήμερα στην Ευελπίδων και η παρουσιάστρια του MEGA μοιράστηκε με τους τηλεθεατές και τους συνεργάτες της μία παρόμοια δική της περίπτωση.

“Θέλω να πω κάτι… είναι και πώς… δεν ξέρω τώρα, μην ακουστεί περίεργο. Είναι και πώς έχεις εξοικειωθεί με αυτό. Είναι κάτι προσωπικό που θέλω να πω, γι’ αυτό με βλέπετε να διστάζω. Δεν είναι κάτι κακό αλλά μέσα στα χρόνια κάθε βδομάδα μου έρχονται συγκεκριμένα πράγματα. Κάθε Τετάρτη συγκεκριμένα πράγματα, κάθε Πέμπτη συγκεκριμένα πράγματα” περιέγραψε η Φαίη Σκορδά.

“Όταν αυτό γίνεται στην καθημερινότητά σου, λες: εντάξει, αυτό είναι. Ίσως είναι και λάθος η δική μου αντιμετώπιση ή οποιασδήποτε άλλης κυρίας που ανήκει στον καλλιτεχνικό χώρο, που το αφήνω και το προσπερνάω. Κάποια στιγμή όμως μπορεί να συμβεί και το κακό. Το ορθό είναι να πας να ζητήσεις βοήθεια και να μην εξοικειώνεσαι με μία τέτοια κατάσταση” επισημαίνει η οικοδέσποινα του Buongiorno.

“Υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται έτσι με καλή ή με κακή πρόθεση, αυτό δεν το ξέρεις. Εκ του αποτελέσματος λες: τι έπαθε; Υπάρχουν άνθρωποι που λειτουργούν έτσι. Για μένα το σωστό είναι να πας και να ζητήσεις προστασία” κατέληξε επί του θέματος η Φαίη Σκορδά.




 

Το χειρόγραφο σημείωμα της stalker

Ο γνωστός τραγουδιστής λάμβανε σε καθημερινή βάση χειρόγραφα σημειώματα ερωτικού περιεχομένου έξω από το σπίτι του στα νότια προάστια, συνοδευόμενα από μικρά δώρα.

Παρότι η σύζυγος του τραγουδιστή, Μαρία, είχε προχωρήσει σε καταγγελία σε βάρος της το 2021 και της είχε γίνει σύσταση από τις αστυνομικές αρχές για συμμόρφωση, η 47χρονη stalker συνέχισε ανενόχλητη το έργο της.

Την ώρα που η υπόθεση εκδικάζεται, το πρωί της Τετάρτης 9/10, ο δημοσιογράφος Στέργιος Σαμαρτζής έφερε στο φως για πρώτη φορά μέσα από την εκπομπή του MEGA ένα από τα χειρόγραφα ραβασάκια που λάμβανε ο Γιάννης Πλούταρχος από την εμμονική θαυμάστριά του.

“Γιάννη μου, αγάπη μου, σε αγαπάω πάρα πάρα πολύ. Σε φιλώ πάρα πάρα πολύ. Είναι ένα πακετάκι έξω από την πόρτα. Πάρ’ το” γράφει χαρακτηριστικά στο σημείωμα η 47χρονη stalker.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου