Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Γιάννης Πλούταρχος: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη μήνυση εις βάρος της εμμονικής θαυμάστριάς του

Η εμμονική θαυμάστρια φέρεται ότι επί τρία χρόνια πήγαινε έξω από το σπίτι του τραγουδιστή και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Happy Day» κάποιες από αυτές τις φορές χτύπαγε το κουδούνι και του άφηνε προσωπικά της αντικείμενα

Την πρώτη του ανάρτηση έκανε ο Γιάννης Πλούταρχος, μετά τη μήνυση που κατέθεσε σε μια γυναίκα που επί χρόνια τον παρενοχλούσε στο σπίτι του.

Η εμμονική θαυμάστρια φέρεται ότι επί τρία χρόνια πήγαινε έξω από το σπίτι του τραγουδιστή και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Happy Day» κάποιες από αυτές τις φορές χτύπαγε το κουδούνι και του άφηνε προσωπικά της αντικείμενα.

Η παρενόχληση ήταν σε καθημερινή βάση και διήρκεσε χρόνια, ενώ η γυναίκα του άφηνε και ερωτικά μηνύματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τραγουδιστής Γιάννης Πλούταρχος αποφάσισε να καταθέσει μήνυση, επειδή η κατάσταση είχε φτάσει πια στο απροχώρητο.

Λίγες ώρες αφού η είδηση έγινε γνωστή, ο Γιάννης Πλούταρχος έκανε την πρώτη του ανάρτηση στα social media. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα βίντεο που τον δείχνει να ζωγραφίζει στο σπίτι του.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου