Showbiz

Γιώργος Λιάγκας για Αρναούτογλου: “Αυτό που έγινε είναι μια παγίδα, μπορεί να τσαντιστεί ο ένας με τον άλλον”

“Με πλήγωσε, να κάνετε σοβαρά αυτό που κάνετε, από να ψάχνετε πως οι άνθρωποι θα μαλώσουν μεταξύ τους”

Το πρωί της Τρίτης στο “Πρωινό” ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την διόρθωση που έκανε στην ραδιοφωνική του εκπομπή σήμερα το πρωί σχετικά με τις δηλώσεις του για τον ίδιο.

Αρχικά, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε:

“Ένιωσα λίγο παράξενα, γιατί είχε έρθει ένας ρεπόρτερ και μου είχε πει ότι ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε πως δεν θα μπορούσαμε να είμαστε φίλοι. Απάντησα, χωρίς να ξέρω την όλη συζήτηση. Θεωρώ πολύ άδικο να μη σου λένε ολόκληρη τη φράση και να κρατάνε αυτό που πιστεύουν ότι θα βγάλει ζουμί. Μετά από τόσα χρόνια πέφτω στην παγίδα. Ο τρόπος που το ανέφερε ο Γιώργος απέχει από αυτό που μου είπαν. Στεναχωρήθηκα γιατί δεν ήταν αυτή η κουβέντα του Γιώργου. Έχω χαλαστεί κι αν θα δω κάμερα δε θέλω να μιλήσω. Πολλές φορές συναντιόμαστε στο διάδρομο με τον Γιώργο και ανταλλάσσουμε απόψεις. Με πλήγωσε, να κάνετε σοβαρά αυτό που κάνετε από να ψάχνετε πως οι άνθρωποι θα μαλώσουν μεταξύ τους” και τόνισε ότι του μεταφέρθηκαν λάθος τα λόγια του παρουσιαστή του “Πρωινό”.

 

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας για Αρναούτογλου: “Κάποιοι θέλουν να συντηρήσουν μια κόντρα που επί της ουσίας δεν υπάρχει”

 

Και με τη σειρά του ο Γιώργος Λιάγκας είπε:

“Χαίρομαι για τη στάση του αυτή, έχουμε μια χαρά σχέση. Είμαστε στα απέναντι πλατό και αν τον πετύχω θα καθίσω 10-15 λεπτά να τα πούμε. Αν μου μεταφέρουν ψέματα ότι είπε ο Γρηγόρης για μένα ή μεταφέρουν ψέματα ότι είπα εγώ γι’ αυτόν. Προφανώς μπορεί να τσαντιστεί ο ένας με τον άλλον. Αυτό που έγινε είναι μια παγίδα που τα sites την έχουν φέρει στη ζωή μας. Όχι όλα, κάποια…”.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version