Showbiz

Γιάννης Κολοκυθάς: Το βίντεο που έκανε το πλατό να ξεσπάσει σε γέλια

Το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή “Ώρα Ελλάδος” ο Γιάννης Κολοκυθάς και οι συνεργάτες του συζήτησαν για τις αθλητικές εγκαταστάσεις της χώρας μας και συγκεκριμένα για την αναβαθμισμένη εικόνα στο ΟΑΚΑ.

Η δημοσιογράφος Μαριάννα Γεωργαντή αναφέρθηκε στην πρόσφατη επίσκεψή της στις εγκαταστάσεις στο Μαρούσι, με τον παρουσιαστή να βρίσκει την ευκαιρία να κάνει χιούμορ.

“Συγγνώμη αλλά ήθελα να το πω. Πήγα μια βόλτα προς το Μαρούσι και είδα το ΟΑΚΑ. Είναι σοκαριστικό αυτό που έχει κάνει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Μπήκα μέσα και – δε λέω υπερβολές – είναι επιπέδου NBA, νόμιζα ότι μεταφέρθηκα ξαφνικά σε άλλη χώρα! Ήταν όλα στην εντέλεια! Μιλάμε για ένα γήπεδο-διαμάντι στη χώρα μας” ανέφερε αρχικά η Μαριάννα Γεωργαντή.

“Να γίνει και το ΣΕΦ έτσι, να έχουμε ωραία γήπεδα. Να γίνονται επενδύσεις και να χαίρεται ο κόσμος να πηγαίνει. Έχουν ανεβάσει το επίπεδο οι επενδύσεις που γίνονται” σχολίασε από την πλευρά του ο Παναγιώτης Στάθης.

“Έχω μαρτυρία από τη Γεωργαντή, είχε πάει με φίλους της. Έχω την αντίδραση του φίλου της, όταν είδε απ’ έξω το ΟΑΚΑ” πρόσθεσε ο Γιάννης Κολοκυθάς και έπαιξε στον αέρα ένα χιουμοριστικό βίντεο από το κινητό του, με έναν φίλαθλο να βρίσκεται έξω από το Ολυμπιακό Στάδιο στο Μαρούσι, χαρακτηρίζοντάς το “έργο τέχνης”.

Όπως ήταν λογικό, σύσσωμο το πάνελ ξέσπασε σε γέλια, με τον παρουσιαστή να επισημαίνει: «

“Έτοιμο για κορνίζωμα είναι”.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version