Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Δημήτρης Μακαλιάς: “Όταν έχασα τον αδερφό μου, πέρασα από όλα τα στάδια για να το ξεπεράσω”

«Ερωτεύτηκα την Αντιγόνη από το πρώτο δευτερόλεπτο που την είδα», είπε ο Δημήτρης Μακαλιάς

Από τις «Ψυχολογίες» του Γιώργου Κρικοριάν στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» πέρασε ο Δημήτρης Μακαλιάς. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την καριέρα και την οικογένειά του.

«Αυτήν την περίοδο νιώθω ευτυχισμένος, πρέπει να γίνει κάτι ακραίο για να μου χαλάσει τη διάθεση. Δε μου αρέσει το ψέμα και η κοροϊδία. Οι άνθρωποί μου μπορούν να με φτάσουν στα ουράνια. Η σύζυγός μου με εκνευρίζει σε απλά καθημερινά πράγματα που έχουν την τάση να με βγάζουν εκτός εαυτού», είπε αρχικά ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς είπε στη συνέχεια: «Όταν ήμουν μικρός μου άρεσε πολύ το σχολείο και ήμουν καλός μαθητής. Έχω χάσει τον αδερφό μου, πέρασα από όλα τα στάδια για να το ξεπεράσω. Ο έρωτας για μένα είναι όταν δε θες να αποχωριστείς τον άλλον ακόμα και τις στιγμές που βαριέσαι.

Ερωτεύτηκα την Αντιγόνη από το πρώτο δευτερόλεπτο που την είδα αλλά πέρασαν αρκετά χρόνια για να γνωριστούμε. Στην Αντιγόνη με εκνευρίζει ότι δεν είναι οργανωμένη και ξεχνάει πράγματα σε αντίθεση με μένα. Η Αντιγόνη ενοχλείται από την υπεροψία και το ύφος μου που κρίνει κάποιο θέμα της».

Ο Δημήτρης Μακαλιάς ανέφερε επίσης: «Θεωρώ ότι δεν είμαι καλός φίλος γιατί δεν είμαι συνεπής και είμαι μοναχικός χαρακτήρας. Πάντα θα είμαι εκεί για τους φίλους μου αλλά δε θα κάνω εγώ το πρώτο βήμα. Η δουλειά δε με αγχώνει γιατί πάντα ήμουν εργατικός. Δεν πληγώνομαι με την απόρριψη στη δουλειά. Έχω δημιουργήσει έναν μηχανισμό άμυνας για να είμαι πάντα ικανοποιημένος. Όταν κάνω ένα δοκιμαστικό, το ξεχνάω και συμπεριφέρομαι σαν να μην έχω πάρει τη δουλειά».

Για τις ιδιοτροπίες του, ο Δημήτρης Μακαλιάς είπε: «Έχω ιδιοτροπίες στην καθημερινότητά μου. Είμαι πολύ αναλυτικός που κουράζει τους ανθρώπους. Έχω πάρα πολλούς ψυχαναγκασμούς με αντικείμενα και πράγματα. Πριν βγω στην σκηνή τσεκάρω το φερμουάρ μου και έχω πάντα μαζί μου ένα δεύτερο παντελόνι. Οι δικοί μου άνθρωποι δε θέλω να έρχονται σε πρεμιέρα, προτιμώ να έρχονται στις επόμενες παραστάσεις».




Κλείνοντας, ο Δημήτρης Μακαλιάς μίλησε για το ρόλο του ως πατέρας: «Ως πατέρας αφιερώνω χρόνο και αγάπη για τα παιδιά μου. Πιστεύω πως κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου