Showbiz

Παύλος Χαϊκάλης για Σεφερλή: “Δεν έχει πολιτικές πλάτες και στηρίγματα, δεν ζει από επιχορηγήσεις και χορηγίες”

“Δεν έχει εναλλακτικό δήθεν θέατρο. Δεν έχει αποδομήσει έργα και συγγραφείς για να εντυπωσιάσει. Έχει δώσει αγάπη και έχει λάβει μίσος”

Ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε για τον Μάρκο Σεφερλή και την αρνητική κριτική που του ασκείται για τη σάτιρά του.

Ο ηθοποιός είχε μία τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή “Super Κατερίνα”, όπου “έπλεξε” το εγκώμιο του συναδέλφου του στον “πόλεμο” που δέχεται το τελευταίο διάστημα.

“Πιστεύω ότι ο Μάρκος θα πρέπει να σταματήσει, γιατί δεν είναι καλή αυτή η διαδικασία. Επειδή τον ξέρω, είναι αλώβητος κι έχω να σημειώσω κάποια σημεία, γιατί αγαπώ και στηρίζω Μάρκο Σεφερλή” είπε αρχικά ο Παύλος Χαϊκάλης.

“Είναι αυτόφωτος, αυτοδημιούργητος, αυθεντικός και δεν είναι δήθεν. Δεν ασχολείται με τους άλλους, παρά μόνο με τη δουλειά του. Δεν έχει προσβάλει κανέναν συνάδελφο, δεν έχει κακολογήσει κανέναν, παρότι έχει ακούσει πάρα πολλά” επισήμανε ο ηθοποιός.

 

Δείτε επίσης: Παύλος Χαϊκάλης: “Ο Πέτρος Φιλιππίδης θέλει να κάνουμε μαζί μια θεατρική παράσταση”

 

“Δεν έχει πολιτικές πλάτες και στηρίγματα. Δεν ζει από επιχορηγήσεις και χορηγίες, δεν έχει εναλλακτικό δήθεν θέατρο. Δεν έχει αποδομήσει έργα και συγγραφείς για να εντυπωσιάσει. Δεν στηρίχθηκε από κανέναν, όταν αντιμετώπισε πόλεμο και δύσκολες στιγμές. Για όσους μιλάνε, έχει κατορθώσει να γεμίσει για 20 χρόνια θέατρα μόνος του. Έγινε παρουσιαστής και παρουσιάζει εκπομπές στην τηλεόραση, γιατί είναι επιτυχημένος” συμπλήρωσε ο Παύλος Χαϊκάλης στην πρωινή εκπομπή του Alpha.

“Έχει δώσει αγάπη και έχει λάβει μίσος. Τον Μάρκο τον ξέρω από μικρό παιδί. Δεν έχει καμία διάθεση να ξεφτιλίσει και να προσβάλει κανέναν. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να χτυπάμε τον Μάρκο και όχι τους δήθεν. Να σταματήσει αυτή η ιστορία” κατέληξε ο Παύλος Χαϊκάλης για τον Μάρκο Σεφερλή.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version