Showbiz

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: “Η Ματούλα Ζαμάνη μπορεί να κάνει ότι θέλει στη συναυλία της, το ότι έγινε θέμα έχει να κάνει με την υποκρισία του βιώνουμε”

Δείτε τι είπε για τα τηλεοπτικά πρόσωπα

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος μίλησε στην κάμερα του “Χαμογέλα και πάλι” για τα τηλεοπτικά πρόσωπα και το θέμα της Ματούλας Ζαμάνη που απασχολεί τις ψυχαγωγικές εκπομπές.

“Είναι απολύτως λογική η τηλεοπτική πρωτιά της Φαίης Σκορδά. Οι άλλες εκπομπές είναι ‘αγχωτικές’. Η φασαρία, οι μονόλογοι του παρουσιαστή, η βαβούρα, δεν αρέσουν πια στον κόσμο. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι πιο χαλαρός και έχει περισσότερο χρόνο στη Φαίη” είπε αρχικά ο ραδιοφωνικός παραγωγός και στιχουργός.

Για τον Γιώργο Λιάγκα ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος είπε:

“Στον Γιώργο Λιάγκα βλέπω μεγαλύτερους σε διάρκεια μονολόγους απ’ ότι θα έπρεπε. Υπάρχουν μονόλογοι – διαγγέλματα. Υπάρχουν 4-5 άτομα σημαντικά μαζί του, τα οποία πρέπει να βρουν χρόνο να πουν την άποψή τους, θα γίνει χαμός για να προλάβουν”.

Για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο ραδιοφωνικός παραγωγός και στιχουργός απάντησε:

“Έκανε ένα φάουλ ο Δημήτρης. Το επόμενο βράδυ, σε ένα event, είπε ότι εγώ τον τσίγκλησα και μίλησε. Την ώρα που έλεγα εγώ την άποψή μου ενοχλήθηκε ο Δημήτρης και είπε τη δική του με έντονο τρόπο. Δεν τον διέκοψα εγώ για να τον τσιγκλήσω”.

 

Δείτε επίσης: Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για Ζόζεφιν: “Οι φανς της Eurovision δεν την θέλουν γιατί έχουν απίστευτη μνήμη”

 

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος ανέφερε στη συνέχεια:

“Επίσημα δεν μου έχουν πει να κάνω τον ρόλο του ‘κακού’ σε εκπομπή, ανεπίσημα ναι. Δεν μου έχει πει κανείς να κάνω τον ‘κακό’, ίσως γιατί ξέρουν ότι αυτό θα γίνει αργά και γρήγορα. Με έχουν προκαλέσει πολλές φορές σε εκπομπή, εκ των υστέρων συνειδητοποίησα ότι κάποιοι μου πήγαιναν κόντρα για να πάρουν από μένα το ζητούμενο”.

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος είπε για τον Νίκο Μουτσινά και τον Μάρκο Σεφερλή:

“Δεν μου λείπει από την τηλεόραση. Έδειχνε καθημερινά πόσο υπέφερε που έκανε αυτή την εκπομπή. Θεωρώ ότι ο Μάρκος Σεφερλής δεν στοχοποιεί πρόσωπα. Δεν συμφωνώ με την υπερβολή να είμαστε στην τσίτα για το ποιος ξεφεύγει από την πολιτική ορθότητα. Ο Μάρκος Σεφερλής θα μπορούσε να απαντάει λιγότερο”.

Κλείνοντας, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος απάντησε για την Ματούλα Ζαμάνη:

“Η Ματούλα Ζαμάνη μπορεί να κάνει ότι θέλει στη συναυλία της. Το ότι έγινε θέμα έχει να κάνει με την υποκρισία του βιώνουμε. Αν δεν είχε τη συγκεκριμένη φυσική κατάσταση, θα γινόταν θέμα συζήτησης; Στον Σάκη Ρουβά ήταν το ζητούμενο να το κάνει. Το 2009 όταν του έγινε ανάθεση να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision, σηκώθηκε δημοσιογράφος και τον ρώτησε εάν θα σκίσει το μπλουζάκι”.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version