Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Σίσσυ Χρηστίδου: Η αντίδρασή της στις δηλώσεις της Μαρίας Αντωνά – “Η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο αστείο, αλλά και αμήχανο”

“Τύπου ας κοροϊδευτούμε μεταξύ μας”

Η Μαρία Αντωνά έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους και δέχτηκε ερώτηση από την ρεπόρτερ του Mega για το εάν θα μπορούσε να συνεργαστεί με την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

Η όλη κατάσταση έκανε τη Σίσσυ Χρηστίδου να αντιδράσει στον αέρα.

“Από τη στιγμή που δεν μου έχει γίνει πρόταση, δεν το έχω σκεφτεί. Σίγουρα είναι μια εκπομπή που πρωταγωνιστεί, οπότε θεωρώ ότι είναι πολύ ωραίο και το περιβάλλον, σίγουρα περνάνε ωραία εκεί πέρα. Δεν ξέρω, μπορεί να το σκεφτόμουν. Απλά αυτή τη στιγμή που είμαι τώρα, λίγο δύσκολα θα έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία” είπε η Μαρία Αντωνά.

 

Δείτε επίσης: Σίσσυ Χρηστίδου για Μίμη Πλέσσα: “Μιλάμε για μια τεράστια κληρονομιά που αφήνει πίσω του αυτός ο άνθρωπος”

 

Η Σίσσυ Χρηστίδου, παρακολουθώντας τις δηλώσεις, αντέδρασε:

“Εντάξει τώρα… Αυτό η αλήθεια είναι ότι είναι λίγο αστείο, αλλά και αμήχανο αυτό που κάνουμε. Δηλαδή, άκουγα τώρα τη Ρέα μας εκεί που έλεγε: «Ποιο πρωινό βλέπεις;» λέει αυτή: «Όλα τα βλέπω τα πρωινά», τύπου ας κοροϊδευτούμε μεταξύ μας. «Στο πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα θα πήγαινες;»”.

“Μεγάλο λάθος της Μαρίας αν πάει στην εκπομπή με τον Γιώργο Λιάγκα. Δεν μπλέκεις ποτέ τα προσωπικά με τα επαγγελματικά” πρόσθεσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου