Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ευγενία Σαμαρά: “Είναι πάντα στο μυαλό μου το αν θέλω, το πόσο θέλω, νομίζω ότι υπάρχει μια φοβία”

“Πρέπει μέσα μου να ξεπεράσω αυτήν τη φοβία για να το κάνω και η φοβία έγκειται και στο πόσο θα αλλάξει η ζωή μου και στην ευθύνη”

Η Ευγενία Σαμαρά βρέθηκε στο πλατό του “Χαμογέλα και πάλι” το Σάββατο 5/10 και μίλησε για τη νέα κωμική σειρά του Mega “Έχω παιδιά”, στην οποία πρωταγωνιστεί, αλλά και για το θέμα της μητρότητας.

“Ήθελα πάρα πολύ να κάνω κωμωδία και μάλιστα φέτος είπα έχω το παιχνίδι, αν δε μου κάτσει κωμωδία δε θα κάνω στην τηλεόραση κάτι. Μετά από τρία χρόνια ‘Σασμό’ κάτι πάλι σε δράμα θα ήταν πολύ κοντά σε αυτό που έκανα. Είπα αν δεν έρθει κωμωδία που θέλω να το κάνω και να είναι εντελώς διαφορετικό για μένα, δε θα κάνω, θα κάνω μόνο θέατρο, που δε θα κάνω. Και τελικά φέτος ‘Έχω παιδιά’”, είπε αρχικά η Ευγενία Σαμαρά.

 

Δείτε επίσης: “Έχω παιδιά”: Όσα θα δούμε στην πρεμιέρα της νέας σειράς του MEGA

 

Αναφερόμενη στο σενάριο της σειράς, το οποίο υπογράφει ο Λάμπρος Φισφής, η Ευγενία Σαμαρά είπε:

“Ο Λάμπρος Φισφής εκτός του ότι γράφει πάρα πολύ ωραία, έχει δύο παιδιά οπότε μιλάει τόσο to the point. Όσοι φίλοι μου έχουν παιδιά, από όλες τις ηλικίες, μου λένε κάποιος παρακολουθεί τις ζωές μας, είναι οι ατάκες που έχουμε πει. Ξεκινάμε τη Δευτέρα 14 του μηνός, θα παίξουμε εκείνη την εβδομάδα με 4 επεισόδια, θα μας δείτε θα μας χορτάσετε.

Έχει κάτι ωραίο ο Λάμπρος, βλέπεις όλη αυτή τη ζωή και όλη τη ‘λάντζα’ του να έχεις παιδιά, έχει κούραση. Πάντα καταλήγει με αυτήν την γλύκα του τι έχει τελικά σημασία και του τι σου προσφέρει τελικά το να έχεις παιδιά. Νομίζω ότι όντως ότι στο τέλος της ημέρας, παρόλο που έχεις περάσει δύσκολα, μπορεί να έρθει το παιδί σου και να σου δώσει ένα φιλί. Αυτό το φιλί ή η αγκαλιά έχει κάτι που μάλλον δε συγκρίνεται”.

 

“Είναι κάτι πολύ προσωπικό και νομίζω ότι υπάρχει μια φοβία”

Σχετικά με το πώς περνάει στα γυρίσματα του «Έχω παιδιά», η Ευγενία Σαμαρά ανέφερε:

“Τέλειωσα από τον Σασμό τέλη Ιουνίου. Έκανα δύο μήνες διακοπές, είχαμε ήδη αποφασίσει ότι θα γίνει η σειρά, ήξερα ότι περίπου τέλος Αυγούστου ξεκινάμε γυρίσματα. Είναι η πρώτη φορά που δεν έχω καθόλου εικόνα αυτού που γίνεται, με την έννοια ότι είμαι πολύ μέσα σε αυτό. Είμαι άνθρωπος πολύ συγκεντρωτικός, πολύ τελειομανής και την ώρα που παίζω σκέφτομαι πάντα τώρα αυτό μπορεί να φανεί έτσι ή αλλιώς. Τώρα δεν σκέφτομαι τίποτα και έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον αυτό για μένα το ότι έχω αφεθεί σε κάτι στη ζωή μου, ίσως πρώτη φορά. Μου αρέσει πάρα πολύ αυτό”.

Για την προσωπική της ζωή και για το αν η ίδια σκέφτεται να κάνει παιδιά, η Ευγενία Σαμαρά απάντησε:

“Δεν το σκεφτόμουν από μικρή, δεν μπορώ να πω όμως ότι δεν το έχω σκεφτεί. Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό το καμπανάκι, δεν έχω αισθανθεί ότι τώρα το νιώθω 100% θα γίνει. Είναι πάντα στο μυαλό μου το αν θέλω, το πόσο θέλω. Άλλες φορές είμαι πιο κοντά, άλλες φορές φεύγω πιο μακριά. Είναι κάτι πολύ προσωπικό και νομίζω ότι υπάρχει μια φοβία. Πρέπει μέσα μου να ξεπεράσω αυτήν τη φοβία για να το κάνω και η φοβία έγκειται και στο πόσο θα αλλάξει η ζωή μου και στην ευθύνη. Περνάω από διάφορες φάσεις, νομίζω ότι είναι κάτι πολύ προσωπικό. Η μαμά μου δεν είναι από τις γυναίκες που με έχει πιέσει να κάνω παιδιά ή να κάνω οικογένεια. Παρόλα αυτά, όπως όλες οι μανούλες, πετάει τύπου «ωραία σου πάει, θα ήταν ωραίο»”.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου