Showbiz

P. Diddy: Το “φρένο” που έβαλε στον Justin Bieber – “Ξέρει να κάνει πολλά περισσότερα από το να μιλάει για τα πράγματα που έκανε μαζί μου, δεν είναι όλα για όλους”

Η αντίδραση του Diddy στα λεγόμενα του νεαρού τότε Μπίμπερ

Ένα νέο βίντεο με τον Τζάστιν Μπίμπερ και τον Diddy κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ο τραγουδιστής εμφανίστηκε μαζί με τον ράπερ καλεσμένος στην εκπομπή «Jimmy Kimmel Live».

Τότε ο παρουσιαστής τους ρωτά:

“Τι συμβαίνει με εσάς παιδιά; Δουλεύετε μαζί;”.

Τότε, ο Diddy λέει:

“Όχι, έχουμε γίνει φίλοι με έναν περίεργο τρόπο. Για πολλούς από εμάς είναι σαν μικρός αδερφός. Δεν φοβάται να τηλεφωνήσει και να ζητήσει συμβουλές”.

 

Δείτε επίσης: P. Diddy (Sean Combs): “Η λίστα είναι ήδη μεγάλη, τα ονόματων των συνεργών του θα σας σοκάρουν” δηλώνει ο δικηγόρος των θυμάτων του ράπερ – παραγωγού

 

Όπως είπε αργότερα “η μουσική βιομηχανία είναι μια δυνατή οικογένεια και πολλοί άνθρωποι, συμπεριλαμβανομένου και του ίδιου, ήθελαν να “αγκαλιάσουν” τον Μπίμπερ και να τον “προστατέψουν”, γιατί είναι καλός άνθρωπος”.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε:

“Εκτός από το ταλέντο του, είναι ένα από τα σπουδαιότερα παιδιά που θα μπορούσες ποτέ να γνωρίσεις”.

Ο Τζάστιν Μπίμπερ εκείνη την ώρα ευχαρίστησε τον Diddy για τα καλά του λόγια, ενώ τόνισε πως ίσως του αγόραζε κι εκείνου ένα αυτοκίνητο, όπως έκανε στον γιο του.

“Μου πήρε μια Lamborghini, απλά δεν την έχω πάρει ακόμα” ακούγεται να λέει ο Τζάστιν Μπίμπερ, με τον Diddy να τον στραβοκοιτάζει.

“Είχε τη Lamborghini για μια ή δύο μέρες, όταν είχε πρόσβαση στο σπίτι μου” είπε ο Diddy, αναφερόμενος στο 48ωρο που είχε περάσει με τον Τζάστιν Μπίμπερ στην έπαυλή του.

“Ξέρει να κάνει πολλά περισσότερα από το να μιλάει για τα πράγματα που έκανε μαζί μου στην τηλεόραση. Δεν είναι όλα για όλους” πρόσθεσε ο ράπερ.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version