Showbiz

Έξαλλη η Βάνα Μπάρμπα: “Τι λέτε τώρα; Αν του αξίζει; Για ποιον μιλάτε;”

“Και λάθος να έχει κάνει, εμείς είμαστε αναμάρτητοι;”

Στο “Πρωινό Σουσου” μίλησε η Βάνα Μπάρμπα για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, τον οποίο έχει στηρίξει ανοιχτά στο παρελθόν, επισημαίνοντας πως θα πρέπει να ζητηθεί ένα μεγάλο συγνώμη από όλους εκείνους τους συναδέλφους της που κατηγορήθηκαν μέσω του #metoo.

“Τι λέτε τώρα; Αν του αξίζει; Για ποιον μιλάτε; Για έναν από τους μεγαλύτερους κωμικούς, από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς που έχει βγάλει η πατρίδα μας; Ποιοι είμαστε εμείς που θα τον κρίνουμε και θα του πούμε αν πρέπει να επιστρέψει στο θέατρο ή όχι;” απαντά σε σχετική ερώτηση η Βάνα Μπάρμπα.

“Και λάθος να έχει κάνει, εμείς είμαστε αναμάρτητοι; Ο αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλέτω. Να κοιτάμε πρώτα την καμπούρα μας. Εγώ θα είμαι πάρα πολύ συγκινημένη αν τον δω στο σανίδι, μας λείπει” υπογραμμίζει η ηθοποιός για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

 

Δείτε επίσης: Ξεσπά η Βάνα Μπάρμπα: “Είναι ντροπή! Είναι ρουφιανισμός”

 

“Εννοείται ότι θα συνεργαζόμουν μαζί του, το λέω και ανατριχιάζω. Απλώς δεν θέλω να τον εκμεταλλευτώ. Εγώ τον στήριξα σαν άνθρωπο και θα φαίνεται σαν να πηγαίνω να εξαργυρώσω τη στήριξή μου” επισημαίνει χαρακτηριστικά στη συνέχεια.

“Με ποιο δικαίωμα πήγαν να εξαλείψουν τις καριέρες του Κιμούλη και του Χαϊκάλη; Μιλάμε για κολοσσούς! Με ποιο δικαίωμα; Ένα μεγάλο συγνώμη θα πρέπει να τους ζητήσουμε!” ξεσπά η Βάνα Μπάρμπα κλείνοντας το θέμα.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version