Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Ανδρέας Μικρούτσικος: Σοκάρει με την αποκάλυψη για την υγεία του – “Κινδύνευα από σηψαιμία”

“Εγώ μυαλό δεν βάζω, έλεγα ότι θα φύγω και…”

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε στην Φαίη Σκορδά και τους συνεργάτες του για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και χρειάστηκε να μείνει εκτός των τηλεοπτικών του καθηκόντων την Παρασκευή.

Από το κρεβάτι του νοσοκομείου μετέφερε τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του στον αέρα της εκπομπής του MEGA.

“Αυτό που τράβηξα χθες ήταν λίγο ζόρικο αλλά τέλος καλό όλα καλά. Η επέμβαση που έκανα, ο τρόπος που έγινε η επέμβαση και το επείγον. Εγώ μυαλό δεν βάζω, έλεγα ότι θα φύγω και μου εξήγησαν ότι είχα μία περίεργη κύστη που, αν την άφηνα, θα είχα επιπτώσεις πολύ σκληρές και δύσκολες” περιέγραψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

 

Δείτε επίσης: Καβγάς Ανδρέα Μικρούτσικου και Δημήτρη Ουγγαρέζου on air: “Αυτό δεν πρέπει να το αρθρώνεις ούτε σαν αστείο! Σοβαρολογείς ρε;”

 

“Σου μιλάει ένας άνθρωπος που χθες το βράδυ είχε 18.000 λευκά αιμοσφαίρια, αν θες να σου μιλήσω ιατρικά. Ο γιατρός μου είπε ότι, αν δεν με εγχείριζε, κινδύνευα ακόμα και από σηψαιμία. Έδινα μάχη χθες εγχειρισμένος για να είμαι σήμερα στην εκπομπή” συμπλήρωσε στην αφήγησή του ο παρουσιαστής, δεχόμενος τις ευχές για ταχεία ανάρρωση από τους συνεργάτες του.

Στην έναρξη της σημερινής εκπομπής, η Φαίη Σκορδά ενημέρωσε τους τηλεθεατές πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος απείχε λόγω μίας προγραμματισμένης ιατρικής εξέτασης, χωρίς ωστόσο να δώσει περαιτέρω πληροφορίες.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου