Showbiz

Ελένη Τσολάκη για Ματθαίο Γιαννούλη: “Εμετό κάνουμε εμείς με αυτά που λένε κάποιοι άνθρωποι”

Δείτε το απόσπασμα

Η Ελένη Τσολάκη και οι συνεργάτες της σχολίασαν τον σάλο και τις συζητήσεις που άνοιξε στις lifestyle εκπομπές η κίνηση της Ματούλας Ζαμάνη να βγάλει τη μπλούζα της επί σκηνής σε πρόσφατη συναυλία της .

Η παρουσιάστρια του OPEN δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της, το πρωί της Παρασκευής, για ορισμένες προκλητικές τοποθετήσεις, όπως αυτή του Ματθαίου Γιαννούλη.

“Είναι θέμα αποδοχής, γιατί τα τελευταία χρόνια η Ματούλα Ζαμάνη κάνει τεράστια επιτυχία. Οφείλεις λοιπόν, εάν παρακολουθείς τα της επικαιρότητας, να τη γνωρίζεις, όπως κι εμείς αποφασίσαμε να την κάνουμε θέμα” ανέφερε η Ελένη Τσολάκη για όσα ακούστηκαν για την τραγουδίστρια στις εκπομπές.

“Στον άντρα θα το έπαιρνες ως χιούμορ. Αν το έκανε, δηλαδή, ένας άντρας, που δεν είναι ο Σάκης Ρουβάς αλλά για παράδειγμα ο Δημήτρης Σταρόβας, θα γελούσαμε, θα λέγαμε «τι χιούμορ», «πώς τσακαλώνεται», «τι πλάκα έχει αυτός ο άνθρωπος». Στη γυναίκα το πας στο σώμα, πας να δεις το κορμί και να σχολιάσεις τα κιλά. Αυτό δεν είναι σεξιστικό;” συμπλήρωσε στην τοποθέτησή της η παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ.

 

Δείτε επίσης: Ματθαίος Γιαννούλης για Ματούλα Ζαμάνη: “Είδα το βίντεο και είπα ότι θα κάνω εμετό – Αηδία ένιωσα”

 

Όταν οι συνεργάτες της τής επισήμαναν το σχόλιο του Ματθαίου Γιαννούλη περί εμετού, η Ελένη Τσολάκη δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά:

“Εμετό κάνουμε εμείς με αυτά που λένε κάποιοι άνθρωποι αλλά τέλος πάντων”.

“Η Δέσποινα Βανδή λίγα άκουσε πέρσι με τις εμφανίσεις της μαζί με τις Μέλισσες, που επέλεξε να φορέσει τα συγκεκριμένα ρούχα επάνω στη σκηνή; Αυτό το πράγμα αποκτά άλλη διάσταση, όταν το σχολιάζουμε και παίζει παντού” κατέληξε στο σχόλιό της επί του θέματος η Ελένη Τσολάκη.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version