Showbiz

Δημήτρης Ουγγαρέζος: “Ξεφτιλίζονται, δεν μπορούν να τραγουδήσουν και επιμένουν”

Δείτε το βίντεο

Το πρωί της Παρασκευής στο “Buongiorno” συζήτησαν για τους τραγουδιστές και την ηλικία μέχρι την οποία η φωνή τους τούς επιτρέπει να ερμηνεύουν αξιοπρεπώς.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, με αφορμή την πρόσφατη συνέντευξη της Νάνας Μούσχουρη, στην οποία προαναγγέλλει το τέλος της καριέρας και των live εμφανίσεών της, ρίχνει τα βέλη του κατά ορισμένων καλλιτεχνών που επιμένουν να τραγουδούν παρά τα φωνητικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν με το πέρασμα του χρόνου.

“Να ‘μαστε και λίγο ρεαλιστές. Είναι ωραίο αυτά να τα λέμε στην τηλεόραση και να είμαστε καλοί και να μας αγαπάει ο κόσμος. Η κυρία Μαρινέλλα είναι κάτι διαφορετικό, γιατί η φωνή της ήταν άρτια στην ακμή της. Και εδώ είναι το μεγαλείο της Νάνας Μούσχουρη που λέει, όπως το έχει πει και η Χάρις Αλεξίου παλαιότερα, ότι νιώθω πως η φωνή μου σιγά-σιγά με προδίδει και επειδή θέλω να φαίνομαι αντάξια του τι έχω υπάρξει, επιλέγω να αποσυρθώ. Αυτό αν δεν είναι μεγαλείο και αξιοπρέπεια, τι είναι;” είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

“Το λέω αυτό, γιατί στα social media και κυρίως στο TikTok τους τελευταίους μήνες κυκλοφορούν βίντεο με τεράστιους καλλιτέχνες, που έχουν σημαδέψει την ελληνική μουσική, που επιμένουν να τραγουδούν ενώ δεν μπορούν. Ξεφτιλίζονται, το λέω ξεκάθαρα” υπογραμμίζει ο ραδιοφωνικός παραγωγός και παρουσιαστής.

“Είναι ξεφτίλα όταν βλέπεις τον τεράστιο καλλιτέχνη συνεχώς να βραχνιάζει και να μη μπορεί και να λέει συνέχεια «δικό σας» και «δικό σας». Και δεν μιλάω για μια κακή στιγμή. Το «δικό σας» είναι ντροπή. Στις συναυλίες του εξωτερικού κανένας καλλιτέχνης δεν λέει «δικό σας». Σε ένα τραγούδι μόνο λένε all together now” συνέχισε στο σχόλιό του ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

“Δεν στερούνται ούτε χρημάτων ούτε δόξας, για να επιμένουν, ενώ η φωνή τους τούς έχει προδώσει. Είναι θέμα ματαιοδοξίας και χρημάτων και χαλάει κάποια στιγμή αυτό που έχεις χτίσει” κατέληξε στην τοποθέτησή του ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.




 

Τέλος εποχής για τη Νανά Μούσχουρη λίγο πριν τα 90 της χρόνια

Την ανάγκη να ολοκληρώσει το μουσικό της ταξίδι ανακοίνωσε η Νανά Μούσχουρη πριν από λίγες ώρες μέσα από μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που παραχώρησε στο γερμανικό περιοδικό “Der Spiegel”.

Μια είδηση που αξίζει να σημειωθεί πως έρχεται λίγο πριν η σπουδαία Ελληνίδα να κλείσει τα 90 της χρόνια.

Έτσι, όπως επισήμως ανακοινώνει σε αυτή τη νέα της συνέντευξη, η Νανά Μούσχουρη εγκαταλείπει το επάγγελμα που αγάπησε όσο λίγες καθώς εξηγεί πως «έχει κάνει ήδη αρκετά μέχρι σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα, ανάμεσα σε άλλα, η Νανά Μούσχουρη εξομολογήθηκε στο γερμανικό περιοδικό Der Spiegel πως “θέλω να δώσω μερικές παραστάσεις ακόμη και μετά… αυτό θα είναι όλο. Νομίζω πως έχω κάνει αρκετά Δεν μπορώ να παριστάνω πως είμαι νέα. Δεν θέλω να κάνω τον κόσμο να υποφέρει”.

“Δεν έχω το δικαίωμα να ανέβω στη σκηνή και να μην τραγουδήσω καλά, ακόμη κι αν το κοινό με χειροκροτήσει για αυτό” υπογραμμίζει η Νανά Μούσχουρη.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου

Time Out

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί από τις 30 Αυγούστου έως στις 25 Σεπτεμβρίου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version