Showbiz

P. Diddy (Sean Combs): “Η λίστα είναι ήδη μεγάλη, τα ονόματων των συνεργών του θα σας σοκάρουν” δηλώνει ο δικηγόρος των θυμάτων του ράπερ – παραγωγού

“Η μέρα θα έρθει που θα αποκαλύψουμε ονόματα πέρα από τον Sean Combs, και υπάρχουν πολλά ονόματα. Η λίστα είναι ήδη μεγάλη… Τα ονόματα θα σας σοκάρουν”

Σημαντικά και γνωστά ονόματα περιλαμβάνει η λίστα των συνεργών του Sean “Diddy” Combs , σύμφωνα με τον δικηγόρο που εκπροσωπεί τα φερόμενα θύματα του 54χρονου ράπερ.

Δεκάδες αγωγές από 120 κατήγορους θα αναφέρουν διάσημα ονόματα, εταιρείες καθώς και άτομα που γνώριζαν ή επωφελήθηκαν από τα υποτιθέμενα εγκλήματα του Diddy, όπως δήλωσε ο δικηγόρος Τόνι Μπάζμπι τις προάλλες.

Οι καταγγελίες αναφέρουν επίσης τράπεζες, φαρμακευτικές εταιρείες και ξενοδοχεία που φέρονται να συνέβαλαν στις παράνομες δραστηριότητες του Combs.

«Θα αποκαλύψουμε τους συνεργούς που επέτρεψαν αυτή τη συμπεριφορά πίσω από κλειστές πόρτες. Θα επιδιώξουμε το ζήτημα αυτό, ανεξαρτήτως του ποιος εμπλέκεται σύμφωνα με τα στοιχεία», τόνισε ο Μπάζμπι κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Χιούστον και πρόσθεσε:

«Η μέρα θα έρθει που θα αποκαλύψουμε ονόματα πέρα από τον Sean Combs, και υπάρχουν πολλά ονόματα. Η λίστα είναι ήδη μεγάλη… Τα ονόματα θα σας σοκάρουν».

 

Οι καταγγελίες χρονολογούνται από το 1991

Ο συνεργάτης του Τόνι Μπάζμπι δήλωσε ότι οι αγωγές θα στοχεύσουν «κάθε χώρο ή ιδιοκτήτη χώρου που γνώριζε τι συνέβαινε». Οι δικηγόροι ανέφεραν ότι σκοπεύουν να καταθέσουν αγωγές σε πολλές πολιτείες μέσα στις επόμενες 30 ημέρες και δεσμεύτηκαν να αποκαλύψουν τα ονόματα σε μεταγενέστερο στάδιο.

Ο Μπάζμπι επιβεβαίωσε ότι οι μισοί κατήγοροι είναι άνδρες και ότι οι περισσότερες φερόμενες επιθέσεις έλαβαν χώρα στη Νέα Υόρκη, την Καλιφόρνια, τη Τζόρτζια και τη Φλόριντα.

Οι καταγγελίες χρονολογούνται από το 1991, με το νεότερο υποτιθέμενο θύμα να είναι μόλις εννέα ετών, ενώ 25 κατήγοροι υποστηρίζουν ότι ήταν ανήλικοι τη στιγμή της φερόμενης κακοποίησης. Πολλές από τις κατηγορίες συνδέονται με τα διαβόητα ετήσια White Parties του Combs, καθώς και με ξενοδοχεία και φέρεται να περιλαμβάνουν χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Τα νέα θύματα είχαν προηγουμένως ενημερώσει τις αρχές ότι είχαν υποστεί κακοποίηση, περιλαμβανομένων κάποιων που συνεργάστηκαν με το FBI. Πολλοί έχουν ιατρικά έγγραφα που αποδεικνύουν ότι είχαν βιαστεί ή ναρκωθεί, πρόσθεσε ο Μπάζμπι.

«Βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες στον οργανισμό τους – περίεργες ουσίες, ναρκωτικά που πιθανώς δεν έχετε ακούσει ποτέ», εξήγησε και πρόσθεσε:

«Μία από αυτές που συνεχίζει να εμφανίζεται είναι το Xylazine, ή tranq, το οποίο σύμφωνα με την έρευνά μας είναι γνωστό ως ηρεμιστικό για άλογα».

Η αγωγή αποτελεί την τελευταία σε μια σειρά περίπου 12 αγωγών που στρέφονται εναντίον του μουσικού παραγωγού και ράπερ, οι οποίες τον κατηγορούν για σεξουαλική και σωματική κακοποίηση.

Η νέα αγωγή κατατέθηκε αφού ο 54χρονος Diddy κατηγορήθηκε για εγκληματική συνωμοσία και εμπορία λευκής σαρκός. Ο Combs αρνείται οποιαδήποτε αδικοπραγία και δήλωσε αθώος στις κατηγορίες.

 

“Περιμένει με ανυπομονησία να αποδείξει την αθωότητά του”

«Όπως έχει τονίσει η νομική ομάδα του κ. Combs, δεν μπορεί να απαντήσει σε κάθε αβάσιμη κατηγορία σε αυτό που έχει μετατραπεί σε μια αλόγιστη ‘δίκη’ από τα ΜΜΕ», δήλωσε η Έρικα Γουλφ δικηγόρος του Combs, στην εφημερίδα Page Six.

«Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι ο κ. Combs αρνείται κατηγορηματικά και απόλυτα ως ψευδή και δυσφημιστική οποιαδήποτε κατηγορία ότι κακοποίησε σεξουαλικά οποιονδήποτε, περιλαμβανομένων ανηλίκων».

«Περιμένει με ανυπομονησία να αποδείξει την αθωότητά του και να αποκαταστήσει τη φήμη του στο δικαστήριο, αν και όταν κατατεθούν και κοινοποιηθούν κατηγορίες, όπου η αλήθεια θα αποδειχθεί βάσει των αποδείξεων και όχι εικασιών», πρόσθεσε η Γουλφ.

Ο Combs κρατείται αυτή τη στιγμή στο Metropolitan Detention Center του Μπρούκλιν εν αναμονή της δίκης του, αφού δύο αιτήσεις για αποφυλάκιση υπό όρους απορρίφθηκαν.

Mεταξύ άλλων, κατηγορείται ότι οργάνωσε και εξανάγκασε άνδρες και γυναίκες να συμμετάσχουν σε όργια με χρήση ναρκωτικών, γνωστά ως ‘Freak Offs’.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, οι ερευνητές ανακάλυψαν μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών και όπλων, μαζί με 1.000 μπουκάλια baby oil και λιπαντικό, κατά τη διάρκεια επιδρομών στα σπίτια του Combs στο Μαϊάμι και στο Λος Άντζελες.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version