Showbiz

Light: “Μπείτε στο Instagram μου να δείτε αλλιώς 5.000 ευρώ, όποια εκπομπή πληρώνει βγαίνω και τα λέω”

“Δεν κάνω ποτέ πλάκα με τα λεφτά, είμαι πολύ σοβαρός πάντα με τα οικονομικά μου”

Ο Light και η Άννα Θεοχαρίδη έκαναν δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών μετά την πρόταση γάμου που έκανε ο τράπερ στην σύντροφό του.

Οι ρεπόρτερ ζήτησαν από τον Light επίσης να σχολιάσει και την τοποθέτηση του Κυριάκου Βελόπουλου στης Βουλή, όπου παρότρυνε στη σύλληψη των τράπερς για τους επίμαχους στίχους που χρησιμοποιούν στα τραγούδια τους.

“Ευχαριστούμε πολύ, να είστε καλά παιδιά. Εγώ δεν έχω κάτι να πω. Της έκανα την πρόταση, μου είπε το ναι και είμαστε πολύ χαρούμενοι. Αυτά έχω να πω” ανέφερε αρχικά ο Light για την πρόταση γάμου.

 

Δείτε επίσης: Light: “Για ένα σπίτι αντίστοιχων τετραγωνικών κι αντίστοιχης νοοτροπίας, στην Ελλάδα θα πλήρωνες τα διπλάσια λεφτά”

 

“Δεν έχω να σχολιάσω κάτι, μπείτε στο Instagram μου να δείτε. Κάντε με follow, @nerogreco. Έχω πολύ ψωμί στο Instagram, έχω κάνει ήδη και δημοψήφισμα. Αλλιώς 5.000 ευρώ, όποια εκπομπή πληρώνει βγαίνω και τα λέω” απαντά ο τράπερ για τα σχόλια του Κυριάκου Βελόπουλου σε ομιλία του στην Βουλή.

“Δεν κάνω ποτέ πλάκα με τα λεφτά, είμαι πολύ σοβαρός πάντα με τα οικονομικά μου. Όταν το μάθουμε εμείς για τον γάμο, θα το μάθετε κι εσείς. Θα είναι ανοιχτή η πρόσκληση” κατέληξε στις δηλώσεις του ο Light.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version