Showbiz

Καβγάς Ανδρέα Μικρούτσικου και Δημήτρη Ουγγαρέζου on air: “Αυτό δεν πρέπει να το αρθρώνεις ούτε σαν αστείο! Σοβαρολογείς ρε;”

Στην εκπομπή “Buongiorno” το πρωί της Πέμπτης 3/10 συζήτησαν για την αναφορά του Κυριάκου Βελόπουλου στην Βουλή για τους τράπερς.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος εξέφρασαν τις απόψεις τους και ήρθαν σε σύγκρουση σχετικά με το θέμα αυτό.

“Στο ραδιόφωνο μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Δεν πρέπει όμως να μπερδεύει την ολομέλεια με την εκπομπή του, θα πρέπει να σεβαστεί τους κανόνες του Κοινοβουλίου. Δεν μπορεί να μιλάει μέσα από τη Βουλή για καταστολή της τέχνης και να βάζει τους δικούς του να τον χειροκροτούν. Στο ραδιόφωνο το κάνεις επίτηδες για να γίνεις viral, εκεί δεν είναι το βήμα για να αποζητούμε τα likes” σχολίασε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

 

Δείτε επίσης: Ανδρέας Μικρούτσικος σε Ουγγαρέζο: “Άσε ρε κανένα άνθρωπο να πάρει κανένα μεροκάματο, Αρναούτογλου κακού τύπου”

 

“Εδώ ο Τραμπ έστειλε κόσμο να καταλάβει το Καπιτώλιο και τώρα το παίζει 50-50 να ξαναγίνει πρόεδρος! Και μου λες τι νομιμοποιείται και τι όχι; Σε λίγο θα με βγάλεις και τραμπικό!” αντέδρασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να του επισημαίνει:

“Ε προς τα εκεί το πας”.

Τότε ο Ανδρέας Μικρούτσικος του απάντησε ενοχλημένος:

“Αυτό δεν πρέπει να το αρθρώνεις ούτε σαν αστείο! Το παράνομο του ανθρώπου είναι ότι το λέει στην κοινοβουλευτική του ομάδα; Το παράνομο του ανθρώπου είναι ότι αρθρώνει τη λογοκρισία, την καταστολή σαν κύριο μέλημά του! Και τι έγινε; Στην ολομέλεια δεν υπήρχε η Χρυσή Αυγή; Έτσι έκανες και τότε; Δεν είναι θέμα ολομέλειας αλλά θέμα απόψεων”.

 

Δείτε ακόμη: Δημήτρης Ουγγαρέζος: Δεν εμφανίστηκε στην έναρξη του “Buongiorno” – “Πήρε ο πισινός του αέρα και δεν ήρθε” είπε ο Μικρούτσικος

 

“Σοβαρολογείς ρε; Αν φέρω παράδειγμα δηλαδή τον Χίτλερ, σημαίνει ότι τον υπολήπτομαι; Αυτό λέω; Αν δεν βγει δηλαδή στο Κοινοβούλιο, τότε είναι όλα καλώς καμωμένα;” εξερράγη στη συνέχεια της κουβέντας ο Ανδρέας Μικρούτσικος.




 

Δείτε επίσης: Δημήτρης Ουγγαρέζος και Ανδρέας Μικρούτσικος “σφάχτηκαν” στον αέρα – “Είσαι ανεπίτρεπτος”

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version