Showbiz

Χριστίνα Αλούπη: “Μου είπανε ότι αν φύγω από το νοσοκομείο, κινδυνεύει η ζωή μου”

“Έκανα αιματολογικές, υπέρηχο και μου βρήκαν ότι έχω οξεία σκωληκοειδίτιδα” δήλωσε η Χριστίνα Αλούπη

Η Χριστίνα Αλούπη βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα και μίλησε από το νοσοκομείο για την περιπέτεια υγείας που είχε με την οξεία σκωληκοειδίτιδα.

«Την Κυριακή το μεσημέρι ήμουν μία χαρά και με έπιασε ένας έντονος πόνος στην κοιλιακή χώρα. Ήταν σαν σφάχτης, μαχαιριές. Είπα ότι κάτι μπορεί να έφαγα και δεν έδωσα σημασία. Ο πόνος δεν υποχωρούσε και πέρασε κουτσά στραβά με παυσίπονα. Δεν είχα τίποτα μόνο οξύ πόνο στην κοιλιά. Έστειλα τα παιδιά στο σχολείο και μίλησα με τον γιατρό. Δεν πήγε το μυαλό μου για τα επείγοντα» δήλωσε η Χριστίνα Αλούπη.

«Μία φίλη μου μού είπε να πάω στα επείγοντα. Έκανα αιματολογικές, υπέρηχο και μου βρήκαν ότι έχω οξεία σκωληκοειδίτιδα. Ήταν πολύ οριακό για να σπάσει. Μου είπανε ότι θα μπω τώρα στο χειρουργείο. Τους είπα να φύγω και να τακτοποιήσω τα παιδιά πρώτα και μου είπανε ότι αν φύγετε, κινδυνεύει ζωή σας. Έκανα προεγχειρητικό έλεγχο για να με βάλουν στο χειρουργείο» ανέφερε η Χριστίνα Αλούπη.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version