Showbiz

Αντώνης Σρόιτερ: “Η κόρη μου θα βρει αγόρι μετά τα 40”

“Νομίζω ότι αυτοί που δεν ασχολούνται με τα παιδιά τους, το πληρώνουν στην πορεία”

Ο Αντώνης Σρόιτερ βρέθηκε καλεσμένος στην Κατερίνα Καινούργιου το μεσημέρι της Τετάρτης και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την πρεμιέρα της “Αυτοψίας”, τις προσωπικότητες που θα ήθελε να κάνει συνέντευξη και την οικογένειά του.

“Είμαστε στην προσπάθεια όλοι και τέλειος γονέας δεν υπάρχει. Προφανώς υπάρχουν καλύτεροι και χειρότεροι γονείς, αλλά δεν υπάρχει κανείς που μπορεί να τα κάνει όλα τέλεια. Προσπαθείς για το καλύτερο. Όλοι αγαπούν τα παιδιά τους. Άλλοι δείχνουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον” δήλωσε ο Αντώνης Σρόιτερ.

“Νομίζω ότι χρειάζεται να είσαι αυστηρός γιατί αν είσαι: κάνε ό,τι θες στη ζωή σου και πέρνα στα 18 να κάνουμε ένα λογαριασμό του τι έκανες, δεν θα είναι καλό το αποτέλεσμα. Νομίζω ότι αυτοί που δεν ασχολούνται με τα παιδιά τους, το πληρώνουν στην πορεία. Η κόρη μου θα βρει αγόρι μετά τα 40” ανέφερε ο Αντώνης Σρόιτερ.




 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version