Showbiz

Η αποκάλυψη της Λουκίας Πιστιόλα: “Εκεί που ήμουν αεικίνητη και έκανα τα πάντα, έγινα μία ανάπηρη γυναίκα”

“Το σοκ ήταν μεγάλο όπως καταλαβαίνεις”

Στην κάμερα του “Πάμε Δανάη” μίλησε η Λουκία Πιστιόλα και ήταν άκρως  εξομολογητική.

Η σπουδαία ηθοποιός σε μία από τις σπάνιες φορές που ανοίγει την καρδιά της στο γυαλί, μίλησε για όλους και για όλα, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων πως πάσχει από τη νόσο του Πάρκινσον.

“Οι Ψυχοκόρες με ταλαιπώρησαν αρκετά, ο εαυτός μου δηλαδή με ταλαιπώρησε πάρα πολύ. Έχει αρχίσει λίγο η δυσαρθρία και, επειδή είμαι τελειομανής άνθρωπος, έχει αρχίσει να με τσαντίζει ο εαυτός μου. Το Πάρκινσον μου συνέβη μέσα σε μία βδομάδα από το εμβόλιο. Εκεί που ήμουν αεικίνητη και έκανα τα πάντα, έγινα μία ανάπηρη γυναίκα” περιγράφει η Λουκία Πιστιόλα.

“Δεν ξέρω εάν είναι το εμβόλιο, δεν το υπογράφει κάποιος γιατρός, ή αν είναι ο ίδιος ο Covid, γιατί και το εμβόλιο τον Covid σου βάζει μέσα σου. Το σοκ ήταν μεγάλο όπως καταλαβαίνεις” επισημαίνει χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

“Δεν έχω ευστάθεια, δεν έχω ισορροπία, δεν μπορώ να χορέψω, δεν μπορώ να γράψω, δεν μπορώ να μαγειρέψω. Δεν είμαι στο 100% των δυνατοτήτων μου. Το θέατρο θέλει να είσαι στο 100% στην αντίληψη, στη συγκέντρωση και στην κίνησή σου. Αυτή είναι σίγουρα η τελευταία μου παράσταση” εξομολογείται η Λουκία Πιστιόλα.

“Δεν μπορώ να καταλάβω πώς πέφτουν οι δυνάμεις σου κι εσύ να λες: όχι, εγώ θα πεθάνω στο σανίδι. Πρέπει να σέβεσαι το κοινό, τους συναδέλφους σου. Είχα ένα άγχος τρομερό αν θα θυμάμαι τα λόγια μου, εγώ που κορόιδευα αυτούς που ξεχνούσαν τα λόγια τους και τώρα έχω βρεθεί εγώ σε αυτή την κατάσταση” παραδέχεται σε άλλο σημείο η ηθοποιός.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version