Showbiz

Γιώργος Λιάγκας για Ματούλα Ζαμάνη: “Είναι δικαίωμά της, εμένα αισθητικά δεν μου αρέσει”

Δείτε το βίντεο

Το πρωί της Τετάρτης στο “Πρωινό” ο Γιώργος Λιάγκας συζήτησε με τους συνεργάτες του για την κίνηση της Ματούλας Ζαμάνη να βγάλει την μπλούζα της σε συναυλία που έδωσε.

Ο παρουσιαστής είπε:

“Το αισθητικά αποδεχτό ή μη αποδεχτό είναι προσωπικό ζήτημα για τον καθένα. Δηλαδή, η αισθητική και τα όριά της ο καθένας τις έχει για τον εαυτό το. Είναι δικαίωμά της να πετάξει τη μπλούζα, προφανώς δεν έχει να κάνει με τα παραπάνω κιλά ή λιγότερα κιλά, όμως το αν μου αρέσει ή δεν μου αρέσει είναι δικό μου θέμα. Κι εμένα αισθητικά δεν μου αρέσει. Όμως σε καμία περίπτωση δεν έχω πρόβλημα με τα παραπάνω κιλά γιατί κι εγώ έχω ή με το ότι πέταξε τη μπλούζα και με πειράζει το γυμνό. Αισθητικά, ναι. Δε μου αρέσει να βγάζει κάποιος τη μπλούζα πάνω στη σκηνή, όποιος κι αν είναι”.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version