Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου: “Έχω κλάψει πολλές φορές με σχόλια για την εμφάνισή μου”

“Μπορεί ο άνθρωπος που έχει δεχθεί το σχόλιο, να κάνει κακό στον εαυτό του”

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μίλησε στην κάμερα της “Super Κατερίνα” για τη Ματούλα Ζαμάνη και τα κακοήθη σχόλια που δέχθηκε για τα κιλά της, επειδή έβγαλε την μπλούζα της σε συναυλία της.

Στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μια εξομολόγηση στον αέρα της εκπομπής για τις φορές που έχει κλάψει με σχόλια για την εμφάνισή της.

“Το δεύτερο κομμάτι (σ.σ. τα κιλά) δεν είναι θέμα συζήτησης η εξωτερική εμφάνιση ενός ανθρώπου. Στο διαδίκτυο κρύβεσαι πίσω από ένα κινητό και κάνεις ό,τι σου κατέβει στο κεφάλι, στην τηλεόραση έχουμε πρόσωπα που σχολιάζουμε. Αν κάποιοι άνθρωποι σχολίασαν αρνητικά την εξωτερική εμφάνιση της συγκεκριμένης τραγουδίστριας ή μια παρουσιάστριας από ό,τι άκουσα, είναι λάθος. Είναι εγκληματικό. Μπορεί ο άνθρωπος που έχει δεχθεί το σχόλιο, να κάνει κακό στον εαυτό του και να πάει στο σπίτι του και να κλαίει” είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

 

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου: “Με τον Παναγιώτη είμαστε μαζί κοντά 5 μήνες, τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια”

 

Μετά την τοποθέτηση της ηθοποιού, η Κατερίνα Καινούργιου είπε χαρακτηριστικά:

“Σε αυτό έχει απόλυτο δίκιο και σας μιλά ένας άνθρωπος που έχω γυρίσει πάρα πολλές σπίτι μου κι έχω κλάψει με σχόλια για την εμφάνισή μου. Ειδικά στο παρελθόν πάρα πολύ, αλλά τώρα τα έχω ξεπεράσει αυτά”.




 

Δείτε ακόμη: Κατερίνα Καινούργιου σε Μάστορα: “Η τοξικότητα πηγάζει από τα social, όχι από τις εκπομπές”

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version