Showbiz

Μιχάλης Ρέππας: “Δεν βάζουμε ποτέ φρένο λόγω του politically correct, είναι σαν να κάνεις καφέ από… αλεσμένη φακή”

“Στο «Κλάμα βγήκε από τον παράδεισο» μας κατηγορούσαν ότι κοροϊδεύουμε τους τυφλούς. Στους «Συμπέθερους» θα έπρεπε δηλαδή να μας είχαν βάλει μέσα;”

Στην κάμερα της “Super Κατερίνα”  μίλησαν ο Θανάσης Παπαθανασίου και ο Μιχάλης Ρέππας.

Το συγγραφικό δίδυμο μίλησε για τα όρια της σάτιρας, τις οικονομικές απολαβές από τις σειρές τους και τον Μάρκο Σεφερλή.

Σχετικά με την πολιτική ορθότητα, ο Μιχάλης Ρέππας ανέφερε:

“Δεν βάζουμε ποτέ φρένο στη γραφή μας λόγω του politically correct. Το είχαμε ανακαλύψει από μόνοι μας πριν ανακαλυφθεί. Πραγματικά προσέχαμε πάντα να μη θίξουμε πρόσωπα. Να κάνεις σάτιρα και να μη θίγεις κανέναν, είναι σαν να κάνεις καφέ από… αλεσμένη φακή”.

 

Δείτε επίσης: Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα – Παπαθανασίου – Ρέππας: “Βάλαμε ένα στοίχημα να κάνουμε τον κόσμο να γελάσει με αυτά που συγκινείται”

 

Και πρόσθεσε:

“Εμείς αυτή τη στιγμή, καλώς ή κακώς, κάνουμε μία παρωδία των σήριαλ. Αυτό δεν σημαίνει ότι περιφρονούμε τους συναδέλφους που κάνουν σοβαρή δουλειά. Εμείς θέλουμε να κάνουμε τον κόσμο να γελάσει με αυτά που συγκινείται. Στο «Κλάμα βγήκε από τον παράδεισο» μας κατηγορούσαν ότι κοροϊδεύουμε τους τυφλούς. Εμείς σατιρίζαμε τον τρόπο που εκμεταλλευόταν το παλιό σινεμά την αναπηρία και όχι την ίδια την αναπηρία. Στους «Συμπέθερους από τα Τίρανα» θα έπρεπε δηλαδή να μας είχαν βάλει μέσα;”.

Έπειτα από ερώτηση για τον Μάρκο Σεφερλή, ο σεναριογράφος απάντησε:

“Δεν έχει τύχει να δούμε παράσταση του Μάρκου Σεφερλή, αλλά σέβομαι τον επαγγελματισμό όλων των ανθρώπων και ιδιαίτερα αυτού του ανθρώπου, που έχει μια ασκητική σχέση με τη δουλειά μας”.

 

Δείτε ακόμη: Μιχάλης Ρέππας για τις “Τρεις Χάριτες”: “Ήταν βλακώδες λάθος μας να απαγορεύσουμε τις επαναλήψεις”

 

Σε άλλο σημείο, ο Θανάσης Παπαθανασίου ομολόγησε ότι βιώνει μεγαλύτερο άγχος σε αυτή τη φάση της καριέρας του απ’ ότι στην αρχή:

“Μπορώ να σου πω ότι, μετά από τόσα χρόνια στη δουλειά, τώρα έχουμε περισσότερο άγχος απ’ ό,τι παλαιότερα για το εάν θα έχει επιτυχία μια δουλειά μας. Στις «Τρεις Χάριτες» σχεδόν δεν ξέρω αν υπήρχαν νούμερα. Απλώς μετρούσαμε τις διαφημίσεις, γιατί τότε διαφημίζεις έβαζαν μόνο μπροστά από ένα πρόγραμμα”.

Στο τέλος, ο Μιχάλης Ρέππας αποκάλυψε τα κέρδη που είχαν από τις σειρές τους:

“Όλες οι δουλειές μας εκτός από τις «Χάριτες» ήταν πολύ καλά αμειβόμενες. Εγώ αγόρασα το σπίτι μου, όταν μου πρότειναν να κάνω διαφήμιση και μου έδωσαν 5 εκατομμύρια δραχμές”.




 

Δείτε επίσης: Μιχάλης Ρέππας: “Άνθρωπος ισχυρίστηκε ότι δίνονται και παίρνονται ρόλοι σε ερωτικές συνευρέσεις περισσότερων από δύο”

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version