Connect with us

Hi, what are you looking for?

Showbiz

Κωνσταντίνα Μιχαήλ : “Δεν είμαι από τις γυναίκες που είχα αποστολή να φέρω ένα παιδί στον κόσμο”

Μέσα σε όλα αναφέρθηκε και στην πολύ συνειδητή απόφασή της να μην αποκτήσει παιδιά

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Buongornio» βρέθηκε σήμερα 1/10 καλεσμένη η Κωνσταντίνα Μιχαήλ και μέσα σε όλα αναφέρθηκε και στην πολύ συνειδητή απόφασή της να μην αποκτήσει παιδιά.

«Τώρα πια δεν είναι η ώρα για να αποκτήσω παιδί. Είμαι μεγάλη. Καταρχάς το έχω πει χίλιες φορές, δεν είμαι από τις γυναίκες που έχω αυτή την αποστολή στη ζωή. Δε μου έχει περάσει από το μυαλό μου καθόλου και ποτέ. Έχω άλλα ενδιαφέροντα. Επίσης, θεωρώ ότι μητρικό στις γυναίκες, επειδή είμαστε από τη φύση επιφορτισμένες με αυτή τη δύναμη να φέρνουμε παιδιά στον κόσμο, μπορούμε να είμαστε μητέρες σε πολλές διαφορετικές λειτουργίες» είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

«Δε χρειάζεται να κάνω παιδί για να προστατέψω, να αγαπήσω, να καθοδηγήσω, να με ρωτήσουν και να απαντήσω κάτι. Φυσικά παιδιά όχι, δε μου έχει περάσει από το μυαλό. Μεγαλώνοντας πολλές φίλες μου λένε ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι να κάνει παιδιά μια γυναίκα, και καλά θα κάνουν να το κάνουν όσες το έχουν μαράζι, αλλά θεωρώ ότι για μένα είναι πάρα πολύ βαρύ το καθήκον σε αυτή την ηλικία.

Δεν έχεις την ίδια ευεξία, την ίδια ενέργεια, την ίδια φυσική κατάσταση. Πρέπει να έχεις βοήθεια, να υπάρχει και κάποιος άλλος στο πλάνο,… για να μοιράζεται η ευθύνη του πράγματος. Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο» πρόσθεσε η ηθοποιός,  Κωνσταντίνα Μιχαήλ.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου